Denne persondatapolitik gælder for:

Cycle Service Nordic ApS
Emil Neckelmanns Vej 6
5220 Odense SØ
Danmark

Telefon: +45 6599 2411
E-mail: info@cycleservicenordic.com
CVR: DK14412107

Og tilknyttede datterselskaber.


Persondatapolitik for Cycle Service Nordic ApS
Det er vigtigt for Cycle Service Nordic at beskytte dine personlige data. Vi er forpligtet til at beskytte og behandle dine oplysninger i overensstemmelse med dine rettigheder og den lovgivning, der omhandler beskyttelse af persondata. Du bedes derfor venligst læse denne persondatapolitik grundigt igennem. Den beskriver, hvordan vi bruger personlige oplysninger, og forklarer dine juridiske rettigheder.

Når vi i denne politik skriver ”du” eller ”dine”, betyder dette enten dig, enhver autoriseret person, der handler på dine vegne eller alle begunstigede og andre personer i din husstand eller organisation. Når vi skriver ”vi”, ”os” eller ”vores”, betyder dette Cycle Service Nordic ApS.


Indsamling af dine oplysninger, og hvordan vi bruger dem
De oplysninger, vi indsamler om dig, og hvordan de indsamles, afhænger af, hvordan du bruger vores tjenester og interagerer med os eller vores hjemmeside.

De personlige oplysninger, vi indsamler eller opbevarer om dig, vil enten stamme direkte fra dig, fra en tredjepart eller vil være indsamlet fra din aktivitet på vores hjemmeside og din brug af vores tjenester.

Når du besøger vores hjemmeside, registreres oplysninger om dig, såsom din IP-adresse, oplysninger om den anvendte enhed og besøgte sider. Når du kontakter os, bliver dine personlige oplysninger også behandlet. Dette sker for eksempel, hvis du beder om at få tilsendt en brochure eller du henvender dig angående en reklamation.

Vi behandler personlige oplysninger inden for følgende kategorier: Leverandører, potentielle leverandører, forhandlere, potentielle forhandlere og sponsorerede atleter.

 

1. Køb og brug af vores produkter og tjenester

Vi indsamler og bearbejder følgende oplysninger om dig:

- Kontaktoplysninger, herunder dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og bopælsland.

- Login-, konto- og betalingsoplysninger.

- Købshistorik, betalings- eller kreditkortoplysninger.

- IP-adresse, demografi-oplysninger og oplysninger om, hvordan du anvender vores hjemmeside.

- Hvis du giver os personlige oplysninger såsom navne, mobilnumre og e-mailadresser, der vedrører dine egne kunder, antager vi, at du har givet dem besked om, at vi vil anvende deres personlige oplysninger til de nævnte formål.

- Hvis du sender forespørgsler eller anmodninger til os via vores kontaktformularer, vil de oplysninger, der er givet i kontaktformularen, samt eventuelle kontaktoplysninger deri, blive gemt af os.

Vi anvender dine oplysninger til de følgende formål:

- Indgåelse af aftaler, levering af produkter og/eller tjenester, til administrative processer (herunder fakturering og opkrævning, kredittjek, teknisk support samt håndtering af dine forespørgsler og spørgsmål).

- Kommunikation: Vores kommunikation med dig vil ske via telefon, SMS, Messenger, Skype, fax, e-mail og/eller almindelig post i forbindelse med (rutine-)service, vedligeholdelse og tekniske formål, vigtige ændringer i vores portefølje samt direkte markedsføring angående vores produkter og tjenester.

- Optimering af vores onlinetjenester og for at give en bedre brugeroplevelse.

- Deltagelse i begivenheder, seminarer og udstillinger arrangeret af os, eller som vi deltager i. Vi anvender kun oplysningerne til at håndtere disse arrangementer, for eksempel til at bekræfte din deltagelse, udarbejde navneskilte eller til deltagerbeviser. Dine oplysninger bliver ikke videregivet til nogen tredjepart, medmindre dette er nødvendigt for at arrangere sådanne arrangementer. Alle tredjeparter må kun anvende dine personlige oplysninger i henhold til vores instruktioner.

- Vi anvender eventuelt (aggregerede) kundedata til analyse af produktstatisik og tjenester med det formål at videreudvikle vores produkter og tjenester, optimere vores produktportefølje og til markedsføringsaktiviteter for fremtidige kunder.

Børn: Vi overholder lokal lovgivning og tillader ikke, at børn registrerer sig på vores sider. Når de er under den lovmæssige aldersgrænse, beder vi om forældresamtykke for at sikre, at børnene må deltage i vores begivenheder.

Vores anvendelse af dine oplysninger, som beskrevet ovenfor, er tilladt i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af persondata, og behandlingen af dine personlige oplysninger er i de fleste tilfælde baseret på aftalens (både før og efter dens indgåelse) retsgrundlag (vores forpligtelse både forud for og efter aftaleindgåelsen for at gøre produkter og ydelser tilgængelige for dig). I nogle tilfælde er det (delvist) baseret på vores legitime interesse eller dit samtykke.

 

2. Vedrørende din brug af vores hjemmeside

Cookies
Cookies skader ikke din computer og indeholder ikke virus. Formålet med cookies er at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig, effektiv og mere sikker. Cookies er små tekstfiler, der placeres på din computer og gemmes i din browser.
De fleste cookies, vi anvender, er såkaldte “session cookies.” De slettes automatisk, når du forlader vores side. Andre cookies forbliver på din enhed, indtil du sletter dem. Disse cookies gør det muligt for os at genkende din browser, næste gang du besøger vores hjemmeside.
Du kan ændre dine browserindstillinger for at få besked, hver gang cookies gemmes på din enhed, og for at få mulighed for kun at acceptere cookies i særlige tilfælde eller for at udelukke cookies i specifikke situationer eller i det hele taget og for at aktivere automatisk sletning af cookies, når du lukker browseren. Hvis du deaktiverer cookies, kan vores hjemmesides funktioner være begrænsede. Cookies, der er nødvendige for udførelsen af den elektroniske kommunikationsudveksling eller for at levere visse funktioner (f.eks. Indkøbsvognen), gemmes på grundlag af art. 6 stk. 1 lit. f i GDPR. Hjemmesideoperatøren har en legitim interesse i at opbevare cookies for at sikre teknisk fejlfri og forbedret levering af operatørens tjenester. Hvis andre cookies (f.eks. cookies til analyse af dine browsermønstre) gemmes, beskrives dette separat i denne persondatapolitik.

 

3. Sociale medier

Facebook
Når Facebook Inc. anvender personlige oplysninger indsamlet fra Cycle Service Nordics fansider, f.eks. med det formål at forbedre virksomhedens annonceringssystem, er Facebook Inc. og Cycle Service Nordic fælles ansvarlige for behandlingen af oplysninger fra sidens besøgende. Se venligst persondatapolitikken på Facebook for flere oplysninger.
Formålet med behandlingen af dine personlige oplysninger er vores legitime interesse i at gøre indhold tilgængeligt for de brugere, der har valgt at følge Cycle Service Nordic herunder i forbindelse med branding og marketing.
Oplysningerne slettes, når opslaget slettes, eller når du vælger at tilbagetrække din reaktion på vores opslag (like, deling osv.).


Facebook-plug-ins (Like & Del-knap)
Vi har integreret plug-ins fra det sociale netværk Facebook fra Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA, på vores hjemmeside. Du kan genkende Facebook-plug-ins på Facebook-logoet eller "Like"-knappen på vores hjemmeside. En oversigt over Facebook-plug-ins kan findes på følgende link: https://developers.facebook.com/docs/plugins/.
Hver gang du besøger vores hjemmeside, opretter plug-in'et direkte forbindelse mellem din browser og Facebook-serveren. Dette medfører, at Facebook modtager oplysninger om, at du har besøgt vores side med dit plug-in. Hvis du klikker på Facebooks "Like"-knap, mens du er logget ind på din Facebook-konto, er det muligt, at du linker indholdet af vores hjemmeside med din Facebook-profil. Dermed kan Facebook henføre besøget på vores hjemmeside til din Facebook-konto. Vi må påpege, at vi som udbyder af hjemmesiden ikke har nogen viden om de overførte oplysninger, og hvordan de anvendes af Facebook. For mere detaljerede oplysninger, se venligst persondatapolitikken hos Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation. Hvis du ikke ønsker, at Facebook skal kunne henføre dit besøg på vores hjemmeside til din Facebook-konto, skal du logge ud af din Facebook-konto, mens du er på vores hjemmeside. Anvendelsen af Facebook-plug-in'et er baseret på art. 6 stk. 1 lit. f i GDPR. Hjemmesideoperatøren har en legitim interesse i at være så synlig som muligt på de sociale medier.


LinkedIn-plug-In
Vores hjemmeside anvender funktioner fra LinkedIn-netværket. Leverandøren er LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA.
Hver gang du besøger en af vores sider, der indeholder funktioner fra LinkedIn, bliver en forbindelse til LinkedIns servere oprettet. LinkedIn bliver underrettet om, at du har besøgt vores hjemmeside via din IP-adresse. Hvis du klikker på LinkedIns "Like"-knap og er logget ind på din LinkedIn-konto, kan LinkedIn henføre dit besøg på vores hjemmeside til din konto. Vi må pointere, at vi som udbyder af hjemmesiden ikke har kendskab til indholdet af de overførte data og deres anvendelse af LinkedIn.
Anvendelsen af LinkedIn-plug-in'et er baseret på art. 6 stk. 1 lit. f i GDPR. Hjemmesideoperatøren har en legitim interesse i at være så synlig som muligt på de sociale medier.
Få flere oplysninger ved at læse LinkedIns privatlivspolitik på: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.


Instagram-plug-In
Vi har integreret funktioner fra den offentlige medieplatform Instagram på vores hjemmeside. Disse funktioner tilbydes af Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA.
Hvis du er logget ind på din Instagram-konto, kan du klikke på Instagram-knappen for at linke indholdet fra vores hjemmeside til din Instagram-profil. Dette gør det muligt for Instagram at henføre dit besøg på vores hjemmeside til din brugerkonto. Vi må pointere, at vi som udbyder af hjemmesiden ikke har kendskab til indholdet af de overførte oplysninger, og hvordan Instagram anvender dem.
Anvendelsen af Instagram-plug-in'et er baseret på art. 6 stk. 1 lit. f i GDPR. Hjemmesideoperatøren har en legitim interesse i at være så synlig som muligt på de sociale medier.
Få flere oplysninger ved at læse Instagrams persondatapolitik på: https://instagram.com/about/legal/privacy/.

 

4. Analyseværktøjer og markedsføring

Google Analytics
Vores hjemmeside bruger funktioner fra webanalysetjenesten Google Analytics. Leverandøren af denne tjeneste er Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Google Analytics anvender såkaldte cookies. Cookies er tekstfiler, der gemmes på din computer. Cookies gør det muligt at analysere, hvordan brugere anvender hjemmesiden. Oplysningerne, der genereres af cookies, om hvordan du anvender vores hjemmeside, overføres normalt til en Google-server i USA, hvor de opbevares. Opbevaringen af Google Analytics-cookies og anvendelsen af dette analyseværktøj er baseret på art. 6 stk. 1 lit. f i GDPR. Operatøren af vores hjemmeside har en legitim interesse i at analysere brugernes adfærdsmønstre for at optimere de tjenester, der tilbydes online og give en bedre brugeroplevelse.


IP-anonymisering
Vi har aktiveret IP-anonymisering på vores hjemmeside. Derfor forkortes din IP-adresse af Google inden for EU's medlemslande eller i andre stater, der har ratificeret aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde inden dens overførsel til USA. Den fulde IP-adresse overføres til en af Googles servere i USA og forkortes kun i ekstraordinære tilfælde. På vegne af vores hjemmesideoperatør skal Google bruge disse oplysninger til at analysere din anvendelse af vores hjemmeside for at generere rapporter om aktivitet på hjemmesiden og for at levere andre tjenester til operatøren af vores hjemmeside, der er relateret til anvendelse af hjemmesiden og internettet. IP-adressen, der overføres fra din browser i forbindelse med Google Analytics, vil ikke blive koblet sammen med andre data, der er i Googles besiddelse.


Browser-plug-In
Du kan forhindre arkivering af cookies ved at foretage relevante ændringer i browserindstillingerne. Men vi må pointere, at det i så fald ikke er sikkert, at du kan anvende alle funktionerne på vores hjemmeside fuldt ud. Derudover har du mulighed for at forhindre registrering af de data, der er genereret af cookien og tilknyttet din anvendelse af hjemmesiden (inklusive din IP-adresse) af Google såvel som Googles behandling af disse data ved at downloade og installere browser-plug-in'et, der er tilgængelig på følgende link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.


Databehandleraftale
Vi har indgået en databehandleraftale vedrørende kontraktoplysningerne med Google og overholder de skærpede bestemmelser fra Datatilsynet, når vi bruger Google Analytics.


Demografiske parametre leveret af Google Analytics
Vores hjemmeside anvender funktionen “demografiske parametre” fra Google Analytics. Det gør det muligt at generere rapporter, der indeholder oplysninger om alder, køn og interesser hos besøgende på hjemmesiden. Kilderne til oplysningerne er interesserelateret markedsføring fra Google såvel som oplysninger fra besøgende hentet fra tredjepartsudbydere. Oplysningerne kan ikke henføres til et bestemt individ. Du kan når som helst deaktivere denne funktion ved at ændre dine indstillinger for markedsføring på din Google-konto.



5. Nyhedsbrev

Vi indsamler og bearbejder følgende oplysninger om dig:

- Kontaktoplysninger, herunder dit navn og oplysninger, der giver os mulighed for at bekræfte, at du ejer den angivne e-mailadresse samt samtykke til modtagelse af nyhedsbrevet.

Vi anvender dine oplysninger til følgende formål:

- Levering af vores nyhedsbrev og til afsendelse af de ønskede oplysninger.

Behandlingen af de oplysninger, der er indtastet i abonnementsformularen til nyhedsbrevet, finder udelukkende sted på baggrund af dit samtykke (art. 6 sek. 1 lit. a GDPR). Du kan til enhver tid tilbagekalde det samtykke, du har givet til opbevaring af oplysninger, e-mailadresse og anvendelse af disse oplysninger til at sende nyhedsbrevet f.eks. ved at klikke på linket "Afmeld" i nyhedsbrevet. Dette berører ikke lovligheden af samtlige datatransaktioner, der har fundet sted til dato.

De oplysninger, du gemmer hos os med henblik på abonnementet på nyhedsbrevet, opbevares af os, indtil du afmelder dig nyhedsbrevet. Når du afmelder dit abonnement på nyhedsbrevet, slettes oplysningerne. Dette påvirker ikke de oplysninger, vi har gemt til andre formål.


Mailchimp
Vi bruger Mailchimp til at afsende nyhedsbreve. Udbyderen er The Rocket Science Group LLC d/b/a Mailchimp, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA. Mailchimp er en tjeneste, der kan bruges til at organisere og analysere afsendelse af nyhedsbreve. De oplysninger, du har indtastet med henblik på at abonnere på vores nyhedsbrev (f.eks. e-mailadresse), gemmes på servere på The Rocket Science Group LLC d/b/a Mailchimp. Nyhedsbreve, vi sender ud via Mailchimp, giver os mulighed for at analysere adfærdsmønstre hos vores modtagere af nyhedsbrevet. I forbindelse med dette er det muligt at se, hvor mange modtagere der har åbnet e-mailen med nyhedsbrevet, og hvor ofte der er blevet klikket på de enkelte link i nyhedsbrevet. Med hjælp af værktøjet Conversion Tracking kan vi også afgøre, om en handling, der er foruddefineret i nyhedsbrevet, faktisk opstod efter et klik på linket (f.eks. køb af et produkt på vores hjemmeside). For flere oplysninger, besøg venligst: https://mailchimp.com.
Oplysningerne, der behandles, er baseret på dit samtykke (art. 6 stk. 1 lit. a i GDPR). Du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette berører ikke lovligheden af samtlige datatransaktioner, der har fundet sted, før din afmelding. Hvis du ikke vil tillade, at Mailchimp må foretage analysen, skal du afmelde nyhedsbrevet. Der vil være et link til afmeldelse i hvert nyhedsbrev. Du kan også sende en e-mail til: info@cycleservicenordic.com.
De oplysninger, du gemmer hos os med henblik på abonnementet på nyhedsbrevet, opbevares af os, indtil du afmelder dig nyhedsbrevet. Når du afmelder nyhedsbrevet, slettes oplysningerne fra såvel vores som Mailchimps servere. Dette påvirker ikke de oplysninger, vi har gemt til andre formål.


Databehandleraftale
Vi har indgået en databehandleraftale vedrørende kontraktoplysningerne med Mailchimp og overholder de skærpede bestemmelser fra Datatilsynet, når vi bruger Mailchimp.

 

6. Plug-ins og værktøjer Google Maps

Via en API anvender vores hjemmeside korttjenesten Google Maps. Leverandøren er Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
For at anvende Google Maps-funktionerne, skal din IP-adresse opbevares. Oplysningerne overføres almindeligvis til en af Googles servere i USA, hvor de opbevares. Operatøren af vores hjemmeside har ingen kontrol over overførslen af data.
Vi anvender Google Maps for at præsentere vores onlineindhold på en tiltalende måde og for at gøre det nemt at finde de placeringer, der er beskrevet på vores hjemmeside. Dette udgør en legitim interesse, som fastsat i art. 6 stk. 1 lit. f i GDPR.
For flere oplysninger om, hvordan dine personlige oplysninger behandles, se venligst Googles privatlivspolitik på: https://policies.google.com/privacy?hl=en.

 

7. Forhandlere

Forbrugere køber i høj grad vores produkter og tjenester via anerkendte forhandlere og andre mellemmænd. Disse forhandlere og mellemmænd er uafhængige parter. Vi er ikke ansvarlige for håndtering af forbrugernes oplysninger fra anerkendte forhandlere og andre mellemmænd. Forhandlere og mellemmænd kan oplyses os om personoplysninger i forbindelse med salg af vores produkter og tjenester under deres eget ansvar med henblik på garanti, service osv. Læs venligst deres egne persondatapolitikker for yderligere oplysninger.

 

8. Videregivelse af dine oplysninger

Vi sælger ikke dine oplysninger til tredjepart, men vi kan dele dem med andre virksomheder i koncernen eller tilknyttede virksomheder i forbindelse med levering af vores produkter og tjenester. Da vores aktiviteter kræver andre virksomheders kompetencer og ressourcer, bliver vi desuden nødt til at dele dine oplysninger med udvalgte modtagere for at udføre disse aktiviteter. Disse virksomheder har lignende juridiske forpligtelser som os vedrørende beskyttelse af dine oplysninger. Alternativt forbliver vi ansvarlige over for dig for det, de gør med dine oplysninger.

De kategorier af modtagere, vi deler dine oplysninger med, omfatter:

- Udbydere af kommunikations- og telefonsystemer, som opbevarer dine personlige oplysninger i EØS, som vi bruger til at give dig information og tilbud via e-mail og/eller fysiske forsendelser og/eller til at kontakte dig telefonisk.
- Udbydere af betalingstjenester, som opbevarer dine personlige oplysninger i EØS, som vi bruger til at behandle dine betalinger.
- Udbydere af finansielle tjenester (inkassobureauer og revisorer), der opbevarer dine personlige oplysninger i EØS, til hvem vi kan anlægge krav, der stammer fra kontrakten med dig f.eks. i tilfælde af manglende rettidig betaling af produkter og tjenester.
- Lokale myndigheder, såsom politiet, hvis det er åbenlyst, at der begås en forbrydelse eller at der skal kontaktes tjenester eller retshåndhævende myndigheder for at hjælpe med inddrivelse af gæld.
- Udbydere af it-tjenester, der opbevarer dine personlige oplysninger i EØS, der f.eks. leverer internettjenester til os.
- Udbydere af analyseværktøjer og søgemaskiner (f.eks. Google Analytics), der opbevarer dine personlige oplysninger i EØS, som hjælper os med forbedring og optimering af tjenester og produkter på vores hjemmeside.
- Udbydere af markedsføring og markedsundersøgelser (f.eks. Facebook og Google), som opbevarer dine personlige oplysninger i EØS, som vi bruger til marketing, markedsundersøgelser og feedback fra kunder.

Bemærk venligst, at denne liste ikke er endelig og kan variere over tid.

Hvis vi eller størstedelen af vores aktiver opkøbes af en tredjepart, overføres dine oplysninger til den nye ejer. Den nye ejer vil være underlagt de samme love vedrørende dine oplysninger, som vi er. Hvis vi sælger aktiver til tredjepart, vil vi i så fald videregive dine oplysninger til den potentielle køber af sådanne aktiver.

 

9. Overførsel af dine oplysninger til udlandet

Vi opbevarer dine oplysninger inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) eller lande, der har et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau.
Hvis vi deler dine oplysninger med virksomheder baseret uden for EØS eller lande med en passende grad af databeskyttelse, kræver vi aftalemæssigt, at disse virksomheder håndterer dine oplysninger på lignende grundlag som os. I de tilfælde sikrer vi, at de overførte oplysninger beskyttes.

 

10. Hvor længe opbevarer vi personlige oplysninger?

Vi behandler oplysninger så længe som nødvendigt til det formål, oplysningerne anvendes til. Dette kan afhænge af din henvendelse f.eks. ved oprettelse af en konto, tilmelding til nyhedsbrev eller fremsendelse af en ansøgning.
I princippet opbevares eller anonymiseres kontodata, der indeholder personlige oplysninger, ikke længere end fem år efter aftalens ophør, medmindre længere opbevaring er nødvendig for at kunne behandle eventuelle klager eller krav eller med det formål at overholde lovbestemte eller administrative forpligtelser.
Uopfordrede jobansøgninger og sponsoransøgninger slettes senest seks måneder efter modtagelsen af ansøgningen.

 

11. Hvordan beskytter vi kundeoplysninger?

Datasikkerhed er en vigtig del af vores forretningsdrift. Der er truffet forskellige foranstaltninger for at garantere dette. Dette omfatter bl.a. en politik for adgangskoder, screening af internetdata og adgangskodeprocedurer for de ansatte. Kundeoplysninger opbevares i et sikkert teknisk rum. Dette rum er et kølet computerrum med UPS og en elektronisk dør med adgangskodebeskyttelse. Andre sikkerhedsforanstaltninger omfatter alarmsystemer og overvågning.
Ovennævnte foranstaltninger er en del af mange, der anvendes af Cycle Service Nordic for at beskytte vores kunders oplysninger. Hvis du har spørgsmål i denne forbindelse eller har du mistanke om misbrug, kan du sende en e-mail til: info@cycleservicenordic.com.

 

12. Dine rettigheder

Du har en række rettigheder i forhold til dine personlige oplysninger.

Retten til at blive underrettet
Du har ret til når som helst at kræve information om dine gemte personlige oplysninger, deres kilde og modtagere, samt formålet med behandlingen af dine oplysninger.

Retten til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få ukorrekte oplysninger om dig rettet. Du har også ret til at få dine oplysninger suppleret med yderligere oplysninger, hvis dette vil gøre dine personlige oplysninger mere komplette og/eller ajourførte.

Retten til at blive slettet
I nogle tilfælde har du ret til at få oplysninger om dig selv slettet, inden de ville blive slettet i henhold til vores gældende regler. Hvis du ønsker dette, kan du altid kontakte os på: info@cycleservicenordic.com.

Retten til begrænset behandling
I nogle tilfælde har du ret til at begrænse behandlingen af dine personlige oplysninger. Hvis du har ret til begrænset behandling, vil vi for eftertiden måske kun behandle oplysninger - udover opbevaring - med dit samtykke eller med det formål at bestemme, håndhæve eller forsvare juridiske krav eller for at beskytte en person eller vigtige sociale interesser.

Retten til indsigelse
I nogle tilfælde kan du gøre indsigelse mod vores ellers legitime behandling af dine personlige oplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om den registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Retten til dataportabilitet
Du har ret til at kræve, at vi overleverer alle oplysninger, som vi automatisk behandler på grundlag af dit samtykke, eller for at opfylde en kontrakt, der skal overdrages til dig eller en tredjepart i et almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Hvis du skulle kræve direkte overførsel af oplysningerne til en anden dataansvarlige, gøres dette kun, hvis det er teknisk muligt.

Retten til at klage
Hvis GDPR ikke overholdes, har de registrerede ret til at indgive en klage hos en tilsynsmyndighed, især i det land, hvor de normalt har deres bopæl, deres arbejdssted eller det sted, hvor den manglende overholdelse fandt sted. Retten til at klage gælder uanset andre administrative eller retslige procedurer, der er tilgængelige som retsmidler.
Den danske tilsynsmyndighed er “Datatilsynet”.
Flere oplysninger kan findes på www.datatilsynet.dk.

Men udførelsen af dine rettigheder kan være begrænset i overensstemmelse med gældende lovgivning om beskyttelse af persondata herunder interessen for afgørende private interesser, hvis de vurderes at opveje dine interesser. Desuden forbeholder vi os retten til at opkræve et gebyr, hvis vi vurderer, at anmodninger fremsættes gentagne gange og på urimelig vis eller kræver en uforholdsmæssig omfattende teknisk løsning.

 

13. Kontakt og klager

Den primære kontakt på alle spørgsmål i forbindelse med denne erklæring herunder anmodning om at udøve de registreredes rettigheder er vores administrerende direktør.
Hvis du har en klage eller bekymring vedrørende vores behandling af dine personlige oplysninger, bedes du i første omgang kontakte os på info@cycleservicenordic.com, så forsøger vi at løse problemet så hurtigt som muligt.

 

14. Status for denne persondatapolitik

Vi forbeholder os retten til fra tid til anden at ændre denne persondatapolitik. Ændringerne træder i kræft i det øjeblik, vi offentliggør ændringen. Derfor anbefaler vi, at du fra tid til anden tjekker denne side for at sikre, at du er tilfreds med eventuelle ændringer. Hvis du har spørgsmål til disse ændringer, er du velkommen til at kontakte os direkte på info@cycleservicenordic.com.


Nuværende version: Version 2.0 / revision 001 – Den 18. september 2019