Tietosuojakäytäntöä sovelletaan seuraaviin:

Cycle Service Nordic ApS
Emil Neckelmanns Vej 6
5220 Odense SØ
Denmark

Puhelin: +45 6599 2411
Email: info@cycleservicenordic.com
ALV: DK14412107

Lisäksi muut sidoksissa olevat yritykset.


Cycle Service Nordic ApS-yrityksen tietosuojakäytäntö
Henkilötietojen suojaus on tärkeää Cycle Service Nordic -yritykselle. Olemme sitoutuneet suojaamaan tietojasi ja toimimaan oikeuksiesi ja tietosuojalakien mukaisesti. Lue tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti. Se tarjoaa tärkeitä tietoja siitä, kuinka käytämme henkilötietojasi, ja selittää lailliset oikeutesi.

Tässä käytännössä “sinä” tai “sinun” tarkoittaa joko sinua, puolestasi toimivaa valtuutettua henkilöä tai edunsaajia tai muita kotitaloutesi tai organisaatiosi yksilöitä. “Me”, “meitä” tai “meidän” tarkoittaa Cycle Service Nordic ApS -yritystä.


Tietojesi kerääminen ja tapa, jolla käytämme niitä
Sinusta kerätyt tiedot, ja tapa, jolla niitä käytetään, riippuu siitä, kuinka käytät palveluita ja toimit vuorovaikutuksessa meidän ja verkkosivustomme kanssa.

Henkilötiedot, joita keräämme tai joita meillä on sinusta, olemme saaneet sinulta suoraan, kolmansilta osapuolilta tai jotka on kerätty toiminnoistasi verkkosivustoltamme ja palveluidemme käytöstä.

Tiedot tallennetaan verkkosivustollamme käynnin yhteydessä, kuten IP-osoite, käytetyn laitteen tiedot ja tarkastellut kohteet. Jos otat meihin yhteyttä, tämä johtaa usein henkilötietojen käsittelyyn. Tämä sisältää esim. pyynnön lähettää esite tai takuukorvausvaatimuksen lähettäminen.

Käsittelemme henkilötiedot seuraavien luokkien sisällä: Toimittajat, toimittajaehdokkaat, jälleenmyyjät, jälleenmyyjäehdokkaat ja sponsoroidut atleetit.

 

1. Tuotteidemme ja palveluidemme ostoon ja käyttöön

Keräämme ja käsittelemme seuraavia tietoja sinusta:

- Yhteystiedot, mukaan lukien nimesi, osoitteesi, yhteysnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja asuinmaasi.

- Kirjautumis- ja tilitiedot ja maksutiedot.

- Ostohistoria, maksu- tai luottokorttitiedot.

- IP-osoite, demografiset tiedot ja toiminnot verkkosivustojemme käytön yhteydessä.

- Jos annat meille asiakkaisiisi liittyviä henkilötietoja, kuten nimet, matkapuhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet, ilmaiset, että olet tiedottanut heille, että käytämme heidän henkilötietojaan alla mainittuihin tarkoituksiin.

- Jos lähetät kyselyitä tai pyyntöjä meille yhteydenottolomakkeiden kautta, lomakkeille tarjotut tiedot ja täällä annetut tiedot tallennetaan toimestamme.

Käytämme tietoja seuraavaan tarkoitukseen:

- Tuotteen ja/tai palvelun alihankintaan ja toimitukseen ja hallinnollisiin prosesseihin (mukaan lukien laskutus ja keräys, luottokelpoisuustarkistukset, tekninen tuki, kyselyidesi ja kysymystesi käsittely).

- Kommunikointi: Kommunikoimme sinulle puhelimitse, tekstiviestitse, Messenger, Skype, faksilla, sähköpostitse ja/tai postitse seuraavissa tarkoituksissa: (rutiini) palvelu, ylläpito ja tekniset tarkoitukset, tärkeät muutokset portfolioomme ja suorat markkinointitiedot tuotteistamme ja palveluistamme.

- Verkossa tarjoamiemme palveluiden optimointi ja paremman käyttäjäkokemuksen tarjoaminen.

- Järjestämiimme tapahtumiin, seminaareihin ja näyttelyihin tai sellaisiin tapahtumiin, seminaareihin ja näyttelyihin osallistuminen, joissa olemme osana. Käytämme tällaisia tietoja vain näiden järjestelyiden käsittelyyn, esim. osallistumisesti vahvistamiseen, nimikylttien valmisteluun tai osallistujien sertifikaatteihin. Tietojasi ei jaeta kolmansien osapuolten kanssa, ellei tämä ole tarpeen tällaisten järjestelyiden ylläpitämiseksi. Kaikkien tällaisten osapuolten pitäisi käyttää henkilötietojasi vain ohjeidemme mukaisesti.

- Saatamme käyttää (koottuja) asiakastietoja tuotteidemme ja palveluidemme suorituskykyanalyyseihin kehittääksemme niitä edelleen, optimoidaksemme portfoliotamme ja tulevien asiakkaidemme markkinointiaktiviteetteihin.

Lapset: Noudatamme paikallisia lakeja emmekä salli lasten rekisteröitymistä sivustoillemme. Kun lapset ovat alle laillisen ikärajan, pyydämme kokemuksiimme ja tapahtumiimme osallistuvien lasten vanhempien suostumusta.

Tavat, jolla käytämme tietojasi edellä kuvatun mukaisesti, on sallittu sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti ja suurimmassa osassa tapauksia henkilötietojesi käsittely perustuu  sopimuksesi (sopimustasi edeltäviin) sisältämiin sopimuksellisiin velvollisuuksiin tarjota sinulle tuotteita ja/tai palveluita. Joissakin tapauksissa tämä perustuu (osittain) lailliseen etuumme tai suostumukseesi.

 

2. Verkkosivuston evästeidesi

Käyttö
Evästeet eivät aiheuta vahinkoa tietokoneellesi tai sisällä viruksia. Evästeiden tarkoituksena on tehdä verkkosivustostamme käyttäjäystävällisempi, tehokkaampi ja turvallisempi. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka sijoitetaan tietokoneellesi ja tallennetaan selaimesi toimesta.
Suurin osa käyttämistämme evästeistä on nk. ”istunnon evästeitä.” Ne poistetaan automaattisesti sen jälkeen, kun lähdet sivustoltamme. Muu evästeet säilyvät arkistoituina laitteessasi, kunnes poistat ne. 
Näiden evästeiden avulla voit tunnistamme selaimesi seuraavalla kerralla, kun käyt verkkosivustollamme. Voit säätää selaimesi asetuksia varmistaaksesi, että saat ilmoituksen joka kerta, kun evästeitä asennetaan. Voit säätää asetuksia niin, että hyväksyt evästeet vain erityisissä tapauksissa tai sulkeaksesi pois evästeiden hyväksynnän määrätyissä tilanteissa tai yleisesti ja aktivoidaksesi evästeiden automaattisen poiston, kun suljet selaimesi. Jos poistat evästeiden aktivoinnin, verkkosivustojen toiminta saattaa olla rajoittunut. Evästeet, joita vaaditaan sähköiseen tietoliikenteeseen tai määrättyjen toimintojen tarjoamiseen, joita haluat (esim. ostoskorin käyttö), tallennetaan yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1. osan perusteella. Verkkosivuston operaattorilla on laillinen etu tallentaa evästeet varmistaakseen, että operaattorin palvelut voidaan tarjota teknisesti virheettä ja optimoidulla tavalla. Jos evästeet (esim. selaustapojesi analyysin evästeet) tallennetaan, ne käsitellään erikseen tässä tietosuojakäytännössä.

 

3. Yhteisö media

Facebook
Kun Facebook Inc. käyttää Cycle Service Nordic -yrityksen fanisivuilta kerättyjä tietoja esimerkiksi tavoitteena parantaa yrityksen markkinointijärjestelmää, Facebook Inc. ja Cycle Service Nordic ovat yhdessä vastuussa sivulla vierailevien henkilöiden tietojen käsittelystä. Lisätietoja saat Facebookin tietosuojalausunnosta.
Henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus on laillinen etumme saattaa sisältö saataville käyttäjille, jotka ovat valinneet seuraavansa Cycle Service Nordic -yritystä mukaan lukien kuvien brändäys ja markkinointi.
Tiedot poistetaan, kun lähetys poistetaan tai päätät peruuttavasi vastauksesi lähetykseemme (tykkäys, jakaminen, jne.).


Facebook-lisäosat (tykkäys- ja jakopainike)
Olemme integroineet verkkosivustollemme Facebookin sosiaalisen verkoston lisäosat, jotka ovat Facebook Inc. -yrityksen tarjoamia, 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA. Tunnistat Facebookin lisäosat Facebook-logon perusteella tai verkkosivustomme “Tykkää”-painikkeella. Facebook-lisäosien yhteenveto on saatavilla seuraavan linkin kautta: https://developers.facebook.com/docs/plugins/.
Aina kun käyt verkkosivustollamme ja sen sivuilla, lisäosat muodostavat suoran yhteyden selaimesi ja Facebook-palvelimen välillä. Tämän tuloksena Facebook saa tiedon siitä, että olet käynyt verkkosivustollemme lisäosan avulla. Jos kuitenkin napsautat Facebookin “Tykkää”-painiketta, kun olet kirjautunut Facebook-tilillesi, voit linkittää verkkosivustomme sisällön ja sen sivut Facebook-profiiliisi. Tämän seurauksena Facebook pystyy allokoimaan käynnin verkkosivustollemme ja sen sivut Facebookin käyttäjätilillesi. Meidän on tuotava esiin, että meillä ei verkkosivuston tarjoajan ominaisuudessa olet tietoja Facebookin siirtämistä ja sen käyttämistä tiedoista. Saat lisätietoja Facebookin tietosuojajulistuksesta osoitteessa: https://www.facebook.com/privacy/explanation. Jos et halua, että Facebook voi allokoida käyntisi verkkosivustollemme ja sen sivuille Facebookin käyttäjätilillä, kirjaudu ulos Facebook-tililtäsi, kun olet vielä verkkosivustollamme. Facebookin lisäosan käyttö perustuu yleisen tietosuojalain artiklan 6 osan 1. kappaleeseen. Verkkosivuston käyttäjälle on laillinen etu pyrkiä olemaan mahdollisimman näkyvä sosiaalisessa mediassa.


LinkedIn-lisäosa
Verkkosivustomme käyttää LinkedIn-verkoston toimintoja. Tarjoaja LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA.
Aina kun menet LinkedIn:in toimintoja sisältäville sivustoille, yhteys LinkedInin palvelimiin on luotu. LinkedIn saa ilmoituksen siitä, että olet käynyt verkkosivustoillamme IP-osoitteellasi. Jos napsautat LinkedInin " Tykkää "-painiketta ja olet kirjautunut LinkedIn-tilille tuolla hetkellä, LinkedIn on asemassa, jossa se voi allokoida verkkosivustolla käyntisi käyttäjätilillesi. Meidän on tuotava esiin, että meillä ei verkkosivuston tarjoajan ominaisuudessa olet tietoja Facebookin siirtämistä ja sen käyttämistä tiedoista.
Facebookin lisäosan käyttö perustuu yleisen tietosuojalain artiklan 6 osan 1. kappaleeseen. Verkkosivuston käyttäjälle on laillinen etu pyrkiä olemaan mahdollisimman näkyvä sosiaalisessa mediassa.
Lisätietoja tästä aiheesta löytyy LinkedIn´s tietosuojajulistuksessa osoitteessa: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.


Instagramin lisäosa
Olemme integroineet julkisen Instagramin median käyttöympäristön toiminnot verkkosivustollemme. Nämä toiminnot tarjoaa Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA.
Jos olet kirjautunut Instagram-tilillesi, voit napsauttaa Instagram-painiketta yhdistääksesi sisältöä verkkosivustoltamme Instagram-profiiliisi. Tämän avulla Instagram voi allokoida käyntisi verkkosivustoltamme käyttäjätilillesi. Meidän on tuotava esiin, että meillä ei verkkosivuston tarjoajan ominaisuudessa ole tietoja Facebookin siirtämistä ja sen käyttämistä tiedoista.
Instagramin lisäosan käyttö perustuu yleisen tietosuojalain artiklan 6 osan 1. kappaleeseen. Verkkosivuston käyttäjälle on laillinen etu pyrkiä olemaan mahdollisimman näkyvä sosiaalisessa mediassa.
Lisätietoja tästä aiheesta löytyy LinkedIn´s tietosuojajulistuksessa osoitteessa: https://instagram.com/about/legal/privacy/.

 

4. Analyysityökalut ja mainostus 

Google Analytics
Verkkosivustomme käyttää Google Analytics -verkkoanalyysipalvelua. Tämän palvelun tarjoaja on Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Google Analytics käyttää nk. evästeitä. Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka on tallennettu tietokoneellesi. Evästeet ottavat käyttöön verkkosivuston käytön analyysin käyttäjien toimesta. Evästeiden luomat tiedot verkkosivustojen käytöstäsi siirretään Google-palvelimelle Yhdysvalloissa, jossa se tarjotaan. Google analytiikan säilytys ja tämän analyysin hyödyntäminen perustuu artiklaan 6 osan 1. kappaleeseen. Verkkosivustomme käyttäjällä on laillinen etu optimoida tarjottavat palvelut käyttöympäristön käyttäjämallien analyysiin ja paremmat käyttökokemuksen tarjoamiseksi.


IP-anonymisointi
Olemme aktivoineet verkkosivustollamme IP:n anonymisointitoiminnon. Tämän seurauksena Google lyhentää IP-osoitteesi Euroopan unionin jäsenvaltioiden sisällä tai muissa osavaltioissa, jotka ovat ratifioineet yleissopimuksen Euroopan talousalueella ennen sen lähettämistä Yhdysvaltoihin. Täydellinen IP-osoitteesi lähetetään yhdelle Googlen palvelimista Yhdysvalloissa ja lyhennetään siellä vain poikkeustapauksissa. Google käyttää verkkosivustomme käyttäjän puolesta näitä tietoja verkkosivustomme käyttösi analysointiin luodakseen raportteja verkkosivuston aktiviteeteista ja esittääkseen muita palveluita verkkosivustomme käyttäjälle, jotka liittyvät verkkosivustoon ja Internetiin. Google Analyticsiin selaimestasi lähetettyä IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen hallussa oleviin tietoihin.


Selaimen lisäosa

Sinulla on mahdollisuus estää evästeiden arkistointi tekemällä pysyviä muutoksia selainohjelmistosi asetuksiin. Olemme kuitenkin osoittaneet, että tässä tapauksessa et pysty käyttämään kaikkia verkkosivuston toimintoja niiden täydessä ominaisuudessa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus estää Googlen evästeiden luomia ja verkkosivustomme käyttöösi liittyviä tietoja (mukaan lukien IP-osoite sekä Googlen näiden tietojen käsittelyä lataamalla ja asentamalla selaimen lisäosan, joka on saatavissa seuraavan linkin kautta: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.


Sopimustietojen käsittely
Olemme tehneet sopimustietojen käsittelysopimuksen Googlen kanssa ja toteutamme ankaria Tanskan tietosuojavirastojen määräyksiä Google Analyticsin käytön yhteydessä.


Google Analyticsin tarjoamat demograafiset parametrit
Verkkosivustomme käyttää Google Analyticsin tarjoamaa demografisten parametrien toimintoa. Tämä tekee mahdolliseksi luoda raportit tarjoamalla tietoja verkkosivuston kävijän iästä, sukupuolesta ja mielenkiinnon kohteista. Näiden tietojen lähteet ovat mielenkiinnon kohteisiin liittyvää Googlen suorittamaan mainostusta ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajilta hankittuja tietoja. Näitä tietoja ei voida allokoida määrätylle yksilölle. Sinulla on mahdollisuus poistaa tämän toiminnon aktivointi milloin tahansa tekemällä pysyviä muutoksia mainostukeen Google-tililläsi.



5. Uutiskirje

Keräämme ja käsittelemme seuraavia tietoja sinusta:

- Yhteystiedot mukaan lukien nimesi ja tietosi, joiden avulla voimme vahvistaa, että olet toimitetun sähköpostiosoitteen omistaja ja suostut vastaanottamaan uutiskirjeen.

Käytämme tietoja seuraavaan tarkoitukseen:

- Uutiskirjeemme toimitukseen ja pyydettyjen tietojen lähettämiseen.

Uutiskirjeen tilaukseen syötettyjen tietojen käsittelyn pitäisi ilmetä eksklusiivisesti suostumuksesi perusteella (Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 osan 1. osa). Voit peruuttaa suostumuksen, jonka olet antanut tietojen ja sähköpostiosoitteiden arkistoinnin ja näiden tietojen käytön uutiskirjeen lähettämiseen milloin tahansa esimerkiksi napsauttamalla uutiskirjeessä olevaa “Peruuta tilaus” -linkkiä. Tämä täytyy tehdä vaarantamatta minkään tähän mennessä suoritettujen tietojen käsittelytapahtumien laillisuutta.

Meidän kanssamme arkistoimasi tiedot uutiskirjeen tilausta varten arkistoidaan toimestamme, kunnes peruutat uutiskirjeen tilauksen. Kun peruutat uutiskirjeen tilauksen, tiedot poistetaan. Tämä ei vaikuta tietoihin, jotka olemme arkistoineet muissa tarkoituksissa.


Mailchimp
Käytämme Mailchimp-palvelua uutiskirjeiden lähettämiseen. Palveluntarjoaja on The Rocket Science Group LLC d/b/a Mailchimp, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA. Mailchimp on palvelu, jota voidaan käyttää uutiskirjeiden organisointiin ja analysointiin. Uutiskirjeen tilaustarkoituksessa syöttämäsi tiedot (esim. osoite) tallennetaan  yhdestä The Rocket Science Group LLC d/b/a Mailchimp -palvelun palvelimista. Mailchimpin kautta lähettämiemme uutiskirjeiden avulla voimme analysoida uutiskirjeemme vastaanottajien käyttötottumuksia. Tämän yhteydessä on mm. mahdollista nähdä, kuinka monta vastaanottajaa itse asiassa avasi uutiskirjeen sisältävän sähköpostiviestin ja kuinka usein uutiskirjeen sisällä olevaa linkkiä on napsautettu. Conversion Tracking (muunnoksen seuranta) työkalun avulla voimme myös määrittää, on uutiskirjeessä etukäteen määritetty toiminto itse asiassa tapahtunut linkin napsautuksen jälkeen (esim. tuotteen osto verkkosivustoltamme). Lisätietoja saat osoitteesta: https://mailchimp.com.
Tiedot käsitellään suostumuksesi perusteella (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 osan 1. luku). Voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa peruuttamalla uutiskirjeen tilauksen. Tämä täytyy tehdä vaarantamatta minkään enne peruutustasi suoritettujen tietojen käsittelytapahtumien laillisuutta. Jos et halua sallia Mailchimpin suorittamaa analyysia, sinun täytyy peruuttaa uutiskirjeen tilaus. Tarjoamme sinulle linkin tähän jokaisessa uutiskirjeen sisältävässä viestissä. Lisäksi voit lähettää sähköpostiviestin osoitteeseen: info@cycleservicenordic.com.
Meidän kanssamme arkistoimasi tiedot uutiskirjeen tilausta varten arkistoidaan toimestamme, kunnes peruutat uutiskirjeen tilauksen. Kun peruutat uutiskirjeen tilauksen, tiedot poistetaan palvelimiltamme ja Mailchimpin palvelimilta. Tämä ei vaikuta tietoihin, jotka olemme arkistoineet muissa tarkoituksissa.


Sopimustietojen käsittely
Olemme tehneet sopimustietojen käsittelysopimuksen Mailchimpin kanssa ja toteutamme ankaria Tanskan tietosuojavirastojen määräyksiä Mailchimpin käytön yhteydessä.

 

6. Lisäosat ja työkalut Google Maps

Verkkosivustomme käyttää API:n kautta Google Maps -palvelua. Palvelun tarjoaja on Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
Jotta Google Maps -palvelun ominaisuudet olisivat käytössä, IP-osoitteesi täytyy tallentaa. Yleensä nämä tiedot siirretään yhdelle Googlen palvelimista Yhdysvalloissa, joissa ne arkistoidaan. Verkkosivustomme käyttäjällä ei ole kontrollia tietosiirrosta.
Käytämme Google Maps -palvelua verkkosisältömme esittämiseen houkuttelevalla tavalla ja teemme verkkosivustollamme esitettyjen sijaintipaikkojen löytämisestä helppoa. Tämä muodostaa laillisen edun tietosuoja-asetuksen Artiklan 6 osan 1. kappaleen mukaisesti.
Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä löytyy Googlen tietosuojajulistuksesta osoitteessa: https://policies.google.com/privacy?hl=en.

 

7. Jälleenmyyjät

Asiakkaat ostavat tuotteitamme ja palvelujamme suurelta osin tunnustettujen välittäjien ja muiden jälleenmyyjien kautta. Nämä välittäjät ja jälleenmyyjät ovat riippumattomia osapuolia. Emme ole vastuussa tunnistettujen välittäjien ja muiden jälleenmyyjien asiakastietojen käsittelystä. Välittäjät ja jälleenmyyjät voivat toimittaa meille henkilötietosi tuotteidemme ja palveluidemme myynnin yhteydessä omalla vastuullaan takuuta, huoltoa jne. varten. Lisätietoja saat heidän omista tietosuojalausunnoistaan.

 

8. Tietojesi luovuttaminen

Emme myy tietojasi kolmansille osapuolille. Voimme kuitenkin jakaa sen muiden konserniyhtiöiden tai tytäryhtiöiden kanssa tuotteiden ja palveluidemme tarjoamisen yhteydessä. Koska toimintamme vaatii muiden yritysten taitoja ja resursseja, meidän on lisäksi jaettava tietosi valituille vastaanottajille näiden toimintojen suorittamiseksi. Näillä yrityksillä on meille samanlaisia ​​lakisääteisiä velvoitteita tietojen suojaamisessa. Vaihtoehtoisesti olemme edelleen vastuussa sinulle siitä, mitä he tekevät tietosi kanssa.

Vastaanottajaryhmiin, joiden kanssa jaamme tietosi, kuuluu:

- Asiakasviestinnän ja puhelinjärjestelmien tarjoajat, jotka tallentavat henkilötietojasi ETA:ssa ja joita käytämme tarjotaksemme sinulle sähköpostitse ja/tai postin välityksellä tietoja ja tarjouksia ja/tai ottaaksemme sinuun yhteyttä puhelimitse.
- Henkilötietojasi ETA:ssa tallentavat maksupalveluntarjoajat, joiden avulla käsittelemme asennus- ja palvelumaksuja.
- Henkilötietojasi ETA:ssa tallentavat rahoituspalveluntarjoajat (perintätoimistot ja tilintarkastajat), jotka tallentavat henkilötietojasi ETA:ssa, joille voimme osoittaa kanssasi tehdystä sopimuksesta johtuvia vaatimuksia, esimerkiksi jos tuotteista ja palveluista ei makseta ajallaan.
- Paikalliset viranomaiset, kuten poliisi, jos on ilmeistä, että on tehty rikos tai että on otettava yhteyttä palveluihin tai lainvalvontaviranomaisiin velan perinnässä avustamiseksi.
- IT-palveluntarjoajat, jotka tallentavat henkilötietojasi ETA-alueella ja tarjoavat meille esimerkiksi Web- ja Internet-palvelut.
- Analyticsin ja hakukoneiden tarjoajat (esim. Google Analytics), jotka tallentavat henkilötietojasi ETA:ssa ja auttavat meitä verkkosivustojen palveluiden ja tuotteiden parantamisessa ja optimoinnissa.
- Markkinoinnin ja markkinatutkimuksen tarjoajat (esim. Facebook ja Google), jotka tallentavat henkilötietojasi ETA:ssa ja joita käytämme markkinointiin, markkinatutkimukseen ja asiakaspalautteisiin.

Huomaa, että tämä luettelo ei ole tyhjentävä ja voi vaihdella ajan myötä.

Jos kolmas osapuoli ostaa meidät tai olennaisesti kaiken omaisuutemme, tietosi siirretään uudelle omistajalle. Uuteen omistajaan sovelletaan samoja tietojasi koskevia lakeja kuin meihin. Jos myymme liiketoimintaa tai omaisuutta kolmannelle osapuolelle, silloin julkistamme tietosi tällaisen liiketoiminnan tai omaisuuden mahdolliselle ostajalle.

 

9. Tietojesi siirto ulkomaille

Tallennamme tietojasi Euroopan talousalueella (ETA) tai maissa, joissa on riittävä tietosuojataso.
Kun jaamme tietosi ETA:n ulkopuolella sijaitsevien yritysten tai maiden kanssa, joilla on riittävä tietosuojataso, vaadimme sopimuksilla näitä yrityksiä käsittelemään tietojasi samoin perustein kuin me. Näissä tapauksissa varmistamme, että siirretyt tiedot ovat suojattuja.

 

10. Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja?

Käsittelemme tietoja niin kauan kuin on tarpeen siihen tarkoitukseen, jota varten tietoja käytetään. Tämä voi riippua rekisteröinnistäsi palveluun, esimerkiksi tili, uutiskirje tai sovellus.
Periaatteessa henkilötietoja sisältäviä tilitietoja säilytetään enintään viisi vuotta tai niistä tehdään nimettömiä suhteen valmistumisen jälkeen, paitsi jos pidempi säilyttäminen on tarpeen valitusten tai vaatimusten arvioimiseksi tai lakisääteisten tai hallinnollisten velvoitteiden noudattamiseksi.
Ei-toivotut työhakemukset ja sponsorointihakemukset poistetaan viimeistään kuuden kuukauden kuluttua hakemuksen vastaanottamisesta.

 

11. Kuinka suojaamme asiakastietoja?

Tietoturva on tärkeä osa liiketoimintaamme. Tämän takaamiseksi toteutetaan erilaisia ​​turvatoimenpiteitä. Tähän sisältyy asioita, kuten salasanakäytäntö, Internet-tietojen selaus ja salasanat työntekijöille. Kuluttajatiedot tallennetaan turvalliseen tekniseen tilaan. Tämä huone on jäähdytetty tietokonehuone, jossa on UPS ja elektroninen ovi, jossa on salasanasuojaus. Muihin turvatoimenpiteisiin kuuluvat hälytysjärjestelmät ja valvonta.

Edellä mainitut toimenpiteet ovat osa monista Cycle Service Nordicin toteuttamista toimenpiteistä kuluttajien tietojen suojelemiseksi. Jos sinulla on kysyttävää tähän liittyen tai epäilet väärinkäyttöä, lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen: info@cycleservicenordic.com.

 

12. Oikeutesi

Sinulla on useita oikeuksiasi henkilötietojesi suhteen.

Oikeus saada tietoa
Sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää tietoja arkistoiduista henkilötiedoista, niiden lähteistä ja vastaanottajista sekä tietojen käsittelyn tarkoituksesta.

Oikeus oikaisuun
Sinulla on oikeus saada sinua koskevat virheelliset tiedot oikaistuksi. Sinulla on myös oikeus saada tietoihisi täydennettyjä lisätietoja, jos tämä tekee henkilökohtaisista tiedoista täydellisempiä ja/tai ajan tasaisempia.

Oikeus poistaa
Joissakin tapauksissa sinulla on oikeus saada tietoja itsestäsi ennen yleisen poiston ajankohtaa. Voit tehdä niin voit ottamalla meihin yhteyttä milloin tahansa osoitteessa: info@cycleservicenordic.com.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
Sinulla voi olla tietyissä tapauksissa oikeus rajoittaa henkilökohtaisten tietojen käsittelyä. Jos sinulla on oikeus rajoitettuun käsittelyyn, voimme tulevaisuudessa käsitellä tietoja - vain tallennusta lukuun ottamatta - suostumuksellasi tai oikeudellisten vaatimusten määrittämistä, täytäntöönpanoa tai puolustamista varten tai henkilön tai tärkeiden sosiaalisten etujen suojaamiseksi.

Oikeus vastustaa
Joissain tapauksissa voit vastustaa henkilötietojesi muutoin laillista käsittelyä. Voit myös vastustaa tietojen käsittelyä suoramarkkinointia varten. Voit lukea lisää oikeuksistasi Tietojen tarkastajan rekisterinpitäjän oikeuksia koskevassa oppaassa, joka löytyy osoitteesta https://tietosuoja.fi/etusivu.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen
Sinulla on oikeus vaatia, että luovutamme kaikki tiedot, jotka käsittelemme automaattisesti suostumuksesi perusteella tai sopimuksen täyttämiseksi, sinulle tai kolmannelle osapuolelle yleisesti käytetyssä, koneella luettavassa muodossa. Jos vaadit tietojen suoraa siirtoa toiselle rekisterinpitäjälle, tämä tehdään vain, jos se on teknisesti mahdollista.

Oikeus valituksen tekemiseen
Jos tietosuoja-asetusta rikotaan, rekisteröidyillä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, etenkin siinä jäsenvaltiossa, jossa heillä yleensä on kotipaikka tai työpaikka tai paikassa, jossa väitetty rikkomus tapahtui. Oikeus valituksen kirjaamiseen on tosiasiallisesti riippumatta muista hallinnollisista tai oikeudellisista menettelyistä, jotka ovat käytettävissä laillisina keinoina
Suomen valvontavirasto on ”Data Protection Ombudsman”.
Lisätietoja löytyy osoitteesta https://tietosuoja.fi/etusivu.

Oikeutesi toteutusta voidaan kuitenkin rajoittaa sovellettavien yksityisyyslakien mukaisesti, mukaan lukien ratkaisevat yksityiset edut, jos niiden arvioidaan ylittävän sinun etusi. Lisäksi varaamme oikeuden periä maksu, jos arvioimme, että pyyntöjä tehdään toistuvasti ja kohtuuttomasti tai että niiden toteuttaminen suoritetaan vaativalla teknisellä ratkaisulla.

 

13. Yhteystiedot ja valitukset

Ensisijainen yhteyspiste kaikissa tämän lausunnon aiheissa, mukaan lukien rekisteröidyn oikeuksien käyttämistä koskevat pyynnöt, on toimitusjohtajamme.
Jos sinulla on valitus tai huolenaihe siitä, miten käytämme henkilötietojasi, ota meihin ensin yhteyttä osoitteessa info@cycleservicenordic.com, ja yritämme ratkaista ongelman mahdollisimman pian.

 

14. Tämän tietosuojakäytännön tila

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain.  Muutokset tulevat voimaan heti, kun julkaisemme muutokset.  Näin ollen  suosittelemme, että tarkistat tämän sivun ajoittain varmistaaksesi, että olet tyytyväinen muutoksiin.  Jos sinulla on kysyttävää näistä muutoksista, ota yhteyttä suoraan osoitteeseen info@cycleservicenordic.com.


Nykyinen versio: Versio 2.0 / Revisio 001 - 18. syyskuu 2019