Denne personvernpolitikk gjelder for:

Cycle Service Nordic ApS
Emil Neckelmanns Vej 6
5220 Odense SØ
Danmark

Telefon: +45 6599 2411
E-post: info@cycleservicenordic.com
MVA: DK14412107

Og tilknyttede datterselskaper.


Personvernpolitikk for Cycle Service Nordic ApS
Personvern er svært viktig for Cycle Service Nordic. Vi forplikter oss til å beskytte opplysningene dine og til å handle i samsvar med dine rettigheter og personvernlovgivningen. Les nøye gjennom denne personvernpolitikk. Den gir deg viktig informasjon om hvordan vi bruker personopplysninger og gjør rede for dine lovfestede rettigheter.

Når vi i denne erklæringen sier ”du”, ”deg”, ”din” eller ”dine”, betyr det enten deg, en person som har fått fullmakt til å handle på dine vegne eller en begunstiget person eller andre personer i husstanden eller i organisasjonen din. Når vi sier ”vi”, ”oss” eller ”vår”, betyr det Cycle Service Nordic ApS.


Innsamling av opplysningene dine og hvordan vi bruker dem
Opplysningene som vi samler inn om deg og måten vi samler dem inn på, varierer avhengig av hvordan du bruker tjenestene våre og samhandler med oss på nettstedet vårt.

De personopplysningene som vi samler inn eller har om deg, vil enten bli gitt av deg direkte, komme fra tredjeparter eller vil bli samlet inn fra din aktivitet på nettstedet vårt eller din bruk av tjenestene våre.

Opplysninger samles inn når du besøker nettstedet vårt, slik som IP-adressen din, opplysninger om enheten som brukes og hva som ble vist på nettstedet. Når du kontakter oss, vil det ofte føre til at personopplysninger blir behandlet. Dette omfatter ting som forespørsel om å motta en brosjyre eller å sende inn et garantikrav.

Vi behandler personopplysninger innenfor følgende kategorier: leverandører, potensielle leverandører, forhandlere, potensielle forhandlere og sponsede idrettsutøvere.

 

1. Kjøp og bruk av produktene og tjenestene våre

Vi samler inn og behandler følgende opplysninger om deg:

- Kontaktdetaljer inkludert navn, adresse, telefonnumre for kontakt, e-postadresse og bostedsland.

- Påloggings- og kontoopplysninger samt betalingsdetaljer.

- Kjøpshistorikk, betalings- eller kredittkortopplysninger.

- IP-adresse, demografiske opplysninger og adferd under bruk av nettstedet vårt.

- Dersom du gir oss personopplysninger som navn, mobilnumre og e-postadresser til kundene dine, må du informere dem om at vi vil bruke personopplysningene deres til de formålene som står nevnt nedenfor.

- Hvis du sender henvendelser eller forespørsler til oss via kontaktskjemaene våre, vil opplysningene som gis i kontaktskjemaet så vel som andre kontaktopplysninger lagres av oss.

Vi bruker opplysningene dine til følgende formål:

- Inngå kontrakter, levere et produkt og/eller en tjeneste, og administrativ behandling (inkludert fakturering og innkreving, kredittsjekker, kundestøtte, håndtere dine henvendelser og spørsmål).

- Kommunikasjon: Vi vil kommunisere med deg over telefon, via SMS, Messenger, Skype, faks, e-post og/eller via post for (rutinemessig) service, vedlikehold og tekniske formål, viktige endringer i porteføljen vår, og for direkte markedsføring av produktene og tjenestene våre

- For å optimalisere tjenestene som tilbys på nett og for å gi en bedre kundeopplevelse.

- For å delta i arrangementer, seminarer og utstillinger som arrangeres av oss eller som vi er en del av. Vi vil bruke slike opplysninger kun for å håndtere disse arrangementene, f.eks. for å få bekreftet at du deltar, lage navneskilt eller deltagerbevis. Opplysningene dine vil ikke bli delt med tredjeparter med mindre dette er nødvendig for å avholde slike arrangementer. Slike tredjeparter vil kun bruke personopplysningene dine i henhold til våre instruksjoner.

- Vi kan bruke (aggregerte) kundeopplysninger for ytelsesanalyse av produktene og tjenestene våre for å kunne videreutvikle dem, optimalisere produktporteføljen og for markedsføringsaktiviteter for fremtidige kunder.

Barn: Vi følger lokale lover og tillater ikke at barn registrerer seg på nettstedet vårt. Når de er under den lovlige minstealderen, vil vi be om samtykke fra foreldrene for barn som deltar i opplevelsene og arrangementene våre.

Vår bruk av dine opplysninger slik det står beskrevet ovenfor, er tillatt av gjeldende personvernlover, og i de fleste tilfeller er vår behandling av personopplysningene dine basert på en (før-)kontraktsmessig forpliktelse til å levere våre produkter og/eller tjenester til deg. I noen tilfeller er det (delvis) basert på vår rettmessige interesse eller ditt samtykke.

 

2. Din bruk av nettstedet vårt

Informasjonskapsler
Informasjonskapsler vil ikke skade datamaskinen din og inneholder ingen virus. Formålet med informasjonskapsler er å gjøre nettstedet vårt mer brukervennlig, mer effektivt og sikrere. Informasjonskapsler er små tekstfiler som legges på datamaskinen din og som lagres av nettleseren din.
De fleste av informasjonskapslene er såkalte ”øktinformasjonskapsler”. De slettes automatisk når du har forlatt nettstedet vårt. Andre informasjonskapsler vil være arkivert på enheten din frem til du sletter dem. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å gjenkjenne nettleseren din neste gang du besøker nettstedet vårt.
Du kan endre innstillingene i nettleseren din for å bli varslet hver gang informasjonskapsler legges på enheten din og for å kunne godta informasjonskapsler kun i bestemte tilfeller eller for å ekskludere samtykke til informasjonskapsler i bestemte situasjoner eller generelt og for å aktivere automatisk sletting av informasjonskapsler når du lukker nettleseren din. Hvis du deaktiverer informasjonskapsler, er det mulig at funksjonene på nettstedet vårt blir begrenset. Informasjonskapsler som kreves for å kunne gjennomføre elektronisk kommunikasjon eller for å tilby visse funksjoner du ønsker å bruke (f.eks. handlekurv-funksjonen), lagres i henhold til paragraf 6 avsnitt 1 bokstav f i Personopplysningsloven (GDPR). Nettstedets operatør har en rettmessig interesse av å lagre informasjonskapsler for å sikre at operatørens tjenester kan ytes på en teknisk feilfri og optimalisert måte. Dersom andre informasjonskapsler (f.eks. kapsler for å analysere visningsmønstre) lagres, blir disse omtalt for seg i denne personvernpolitikk.

 

3. Sosiale medier

Facebook
Når Facebook Inc. bruker personopplysninger som samles inn på fansidene hos Cycle Service Nordic, for eksempel med formålet å forbedre selskapets markedsføringssystem, vil Facebook Inc. og Cycle Service Nordic begge være ansvarlige for behandlingen av opplysninger om besøkende på siden. Vennligst les Facebooks personvernpolitikk for mer informasjon.
Formålet med å behandle personopplysningene dine er vår rettmessige interesse av å gjøre innhold tilgjengelig for de brukerne som har valgt å følge Cycle Service Nordic, inkludert for bruk innen merkevarebygging og markedsføring.
Opplysningene skal slettes når et innlegg blir slettet eller du velger å trekke tilbake ditt svar på innlegget vårt (lik, del osv.).


Plugin-moduler for Facebook (Lik- og Del-knapp)
Vi har integrert plugin-moduler for det sosiale nettverket Facebook på nettstedet vårt, levert av Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA. Du vil kunne gjenkjenne plugin-moduler fra Facebook på Facebook-logoen eller ”Lik”-knappen på nettstedet vårt. En oversikt over plugin-modulene fra Facebook er tilgjengelig på følgende lenke: https://developers.facebook.com/docs/plugins/.
Når du besøker nettstedet vårt, vil plugin-modulene opprette en direkte tilkobling mellom nettleseren din og Facebooks server. Som følge av dette vil Facebook motta informasjon om at du har besøkt nettstedet vårt med plugin-modulen din. Hvis du klikker på ”Lik”-knappen fra Facebook mens du er logget inn på Facebook-kontoen din, kan du lenke til innholdet på nettstedet vårt fra Facebook-profilen din. Dermed vil Facebook kunne tilordne besøket på nettstedet vårt til din Facebook-brukerkonto. Vi er nødt til å påpeke at vi som leverandør av nettstedet ikke har kunnskap om hvilke opplysninger som overføres og hvordan disse brukes av Facebook. For mer detaljert informasjon, vennligst les Facebooks retningslinjer for data på: https://www.facebook.com/privacy/explanation. Dersom du ikke ønsker at Facebook skal kunne tilordne ditt besøk på nettstedet vårt til din Facebook-brukerkonto, må du logge deg av Facebook-kontoen din før du besøker nettstedet vårt. Bruken av plugin-modulen fra Facebook er basert på paragraf 6 avsnitt 1 bokstav f i Personopplysningsloven (GDPR). Operatøren av nettstedet har en rettmessig interesse av å være så synlig som mulig på sosiale medier.


Plugin-modul fra LinkedIn
Nettstedet vårt bruker funksjoner i LinkedIn-nettverket. Leverandøren er LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA.
Hver gang du besøker et av våre nettsteder som inneholder funksjoner fra LinkedIn, blir en tilkobling til LinkedIns servere opprettet. LinkedIn blir varslet om at du har besøkt nettstedet vårt med IP-adressen din. Hvis du klikker på LinkedIns ”Lik”-knapp mens du er logget på LinkedIn-kontoen din, vil LinkedIn kunne tilordne ditt besøk på nettstedet vårt til din brukerkonto. Vi er nødt til å påpeke at vi som leverandør av nettstedet ikke har kunnskap om hvilke opplysninger som overføres og hvordan disse brukes av LinkedIn.
Bruken av plugin-modulen fra LinkedIn er basert på paragraf 6 avsnitt 1 bokstav f i Personopplysningsloven (GDPR). Operatøren av nettstedet har en rettmessig interesse av å være så synlig som mulig på sosiale medier.
For mer informasjon om dette emnet kan du lese LinkedIns personvernerklæring på: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.


Plugin-modul fra Instagram
Vi har integrert funksjoner fra den offentlige medieplattformen Instagram på nettstedet vårt. Disse funksjonene tilbys av Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA.
Hvis du er logget på Instagram-kontoen din, kan du klikke på Instagram-knappen for å lenke innhold fra nettstedet vårt til din Instagram-profil. Dette gjør at Instagram kan tilordne ditt besøk på nettstedet vårt til brukerkontoen din. Vi er nødt til å påpeke at vi som leverandør av nettstedet ikke har kunnskap om hvilke opplysninger som overføres og hvordan disse brukes av Instagram.
Bruken av plugin-modulen fra Instagram er basert på paragraf 6 avsnitt 1 bokstav f i Personopplysningsloven (GDPR). Operatøren av nettstedet har en rettmessig interesse av å være så synlig som mulig på sosiale medier.
For mer informasjon om dette emnet kan du lese Instagrams retningslinjer for data på: https://instagram.com/about/legal/privacy/.

 

4. Analyseverktøy og markedsføring med Google Analytics
Nettstedet vårt bruker funksjoner fra nettanalysetjenesten Google Analytics. Leverandøren av denne tjenesten er Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Google Analytics bruker informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er tekstfiler som blir lagret på datamaskinen din. Informasjonskapsler gjør det mulig å analysere hvordan brukerne bruker nettstedet. Informasjonen som genereres av informasjonskapsler om din bruk av nettstedet vårt, overføres vanligvis til en Google-server i USA, der den blir lagret. Lagringen av informasjonskapsler fra Google Analytics og bruken av dette analyseverktøyet er basert på paragraf 6 avsnitt 1 bokstav f i Personopplysningsloven (GDPR). Operatøren av nettstedet vårt har en rettmessig interesse av å analysere brukermønstre for å optimalisere tjenestene som tilbys på nett og for å gi en bedre brukeropplevelse.


IP-anonymisering
På nettstedet vårt har vi aktivert IP-anonymiseringsfunksjonen. Derfor vil IP-adressen din blir forkortet av Google i EU-medlemsland eller i andre land som har ratifisert EØS-avtalen før den blir overført til USA. Den fullstendige IP-adressen vil kun i unntakstilfeller bli overført til Googles servere i USA og blir forkortet der. På vegne av operatøren av nettstedet vårt vil Google bruke disse opplysningene til å analysere din bruk av nettstedet vårt for å lage rapporter om aktivitetene på nettstedet og for å levere andre tjenester til operatøren av nettstedet vårt som er knyttet til bruken av nettstedet og av internett. IP-adressen som overføres i forbindelse med Google Analytics fra nettleseren din, vil ikke bli slått sammen med andre opplysninger hos Google.


Plugin-modul i nettleser
Du har muligheten til å forhindre at informasjonskapsler arkiveres ved å foreta de nødvendige endringene i innstillingene i nettleseren din. Vi er likevel nødt til å påpeke at du i dette tilfellet muligens ikke vil kunne bruke alle funksjonene på nettstedet vårt fullt ut. Videre har du muligheten til å forhindre at opplysninger som genereres av informasjonkapselen og opplysninger knyttet til din bruk av nettstedet (inkludert IP-adressen din), lagres av Google, så vel som å forhindre at disse opplysningene behandles av Google, ved å laste ned og installere plugin-modulen for nettleseren som er tilgjengelig på følgende: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.


Behandling av kontraktsopplysninger
Vi har inngått en avtale om behandling av kontraktsopplysninger med Google og implementerer de strenge forskriftene til Datatilsynet når vi bruker Google Analytics.


Demografiske parametere levert av Google Analytics
Nettstedet vårt bruker funksjonen ”demografiske parametere” levert av Google Analytics. Det gjør det mulig å lage rapporter med opplysninger om alder, kjønn og interesser hos dem som besøker nettstedet. Kildene til disse opplysningene kommer fra interesserelatert markedsføring fra Google så vel som fra besøksdata innhentet av tredjepartsleverandører. Disse opplysningene kan ikke tilordnes en bestemt person. Du har muligheten til å deaktivere denne funksjonen når som helst ved å foreta de nødvendige endringene i innstillingene for annonsering i din Google-konto.



5. Nyhetsbrev

Vi samler inn og behandler følgende opplysninger om deg:

- Kontaktdetaljene inkluderer navnet ditt og opplysninger som gjør at vi kan bekrefte at du er eieren av e-postadressen som er oppgitt og at du samtykker i å motta nyhetsbrevet.

Vi bruker opplysningene dine til følgende formål:

- Levere nyhetsbrevet vårt og sende informasjon som er forespurt.

Behandlingen av opplysningene som er ført inn i abonnementsskjemaet for nyhetsbrevet, skal utelukkende skje på grunnlag av ditt samtykke (paragraf  6 avsnitt 1 bokstav a i Personopplysningsloven (GDPR)). Du kan når som helst trekke tilbake samtykket du har gitt til å lagre opplysninger, e-postadressen og bruken av disse opplysningene til å sende ut nyhetsbrev, for eksempel ved å klikke på lenken ”Avslutt abonnement” i nyhetsbrevet. Dette vil skje uten bindende virkning for lovligheten av behandlingen av opplysninger som allerede har skjedd.

Opplysningene som du arkiverer hos oss i forbindelse med abonnementet på nyhetsbrevet, vil bli lagret av oss frem til du avslutter abonnementet på nyhetsbrevet. Så snart du slutter å abonnere på nyhetsbrevet, vil opplysningene bli slettet. Dette vil ikke ha noe å si for de opplysningene som vi har lagret til andre formål.


Mailchimp
Vi bruker Mailchimp for å sende ut nyhetsbrev. Leverandøren er The Rocket Science Group LLC d/b/a Mailchimp, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA. Mailchimp er en tjeneste som kan brukes til å organisere og analysere utsending av nyhetsbrev. De opplysningene du har oppgitt for å kunne abonnere på nyhetsbrevet vårt (f.eks. e-postadressen), blir lagret på servere hos The Rocket Science Group LLC d/b/a Mailchimp. Nyhetsbrev som vi sender ut via Mailchimp, gjør det mulig for oss å analysere brukermønstrene til mottagere av nyhetsbrevet vårt. I forbindelse med dette er det blant annet mulig å se hvor mange mottagere som faktisk har åpnet nyhetsbrevet og hvor ofte en lenke i nyhetsbrevet er blitt klikket på. Ved hjelp av et verktøy som heter Conversion Tracking, kan vi også avgjøre om en handling som er blitt forhåndsdefinert i nyhetsbrevet, faktisk oppsto etter at lenken ble klikket på (f.eks. et kjøp av et produkt på nettstedet vårt). For mer informasjon vennligst gå til: https://mailchimp.com.
Opplysningene som behandles, er basert på ditt samtykke (paragraf 6 avsnitt 1 bokstav a i Personopplysningsloven (GDPR)). Du kan trekke tilbake samtykket ditt når som helst ved å avslutte abonnementet på nyhetsbrevet. Dette vil skje uten bindende virkning for lovligheten av behandlingen av opplysninger som har skjedd før du trakk tilbake samtykket ditt. Dersom du ikke ønsker å tillate en analyse utført av Mailchimp, må du avslutte abonnementet på nyhetsbrevet. Vi gir deg en lenke til å gjøre dette i alle nyhetsbrev som vi sender ut. Det er også mulig å sende en e-post til: info@cycleservicenordic.com.
Opplysningene som du arkiverer hos oss i forbindelse med abonnementet på nyhetsbrevet, vil bli lagret av oss frem til du avslutter abonnementet på nyhetsbrevet. Så snart du slutter å abonnere på nyhetsbrevet, vil opplysningene bli slettet fra serverne våre i tillegg til Mailchimps servere. Dette vil ikke ha noe å si for de opplysningene som vi har lagret til andre formål.


Behandling av kontraktsopplysninger
Vi har inngått en avtale om behandling av kontraktsopplysninger med Mailchimp og implementerer de strenge forskriftene til Datatilsynet når vi bruker Mailchimp.

 

6. Plugin-moduler og verktøy for Google Maps

Via en API bruker nettstedet vårt karttjenesten Google Maps. Leverandøren er Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
For å kunne bruke funksjonene til Google Maps, må IP-adressen din lagres. Vanligvis blir denne informasjonen overført til en av Googles servere i USA, der den blir lagret. Operatøren av nettstedet vårt har ingen kontroll over dataoverføringen.
Vi bruker Google Maps for å kunne legge frem innholdet vårt på en attraktiv måte og for å gjøre det enkelt å finne steder som vises på nettstedet vårt. Dette utgjør en rettmessig interesse slik det er definert i paragraf 6 avsnitt 1 bokstav f i Personopplysningsloven (GDPR).
For mer informasjon om behandlingen av brukerdata kan du lese Googles personvernregler på: https://policies.google.com/privacy?hl=en.

 

7. Forhandlere

Kunder kjøper vanligvis produktene og tjenestene våre via autoriserte forhandlere. Disse forhandlerne er uavhengige parter. Vi er ikke ansvarlig for hvordan personopplysninger blir behandlet av autoriserte forhandlere. Forhandlere kan gi oss personopplysninger i forbindelse med salget av produktene og tjenestene våre under sitt eget ansvar når det gjelder garanti, service osv. Vennligst les deres personvernpolitikk for mer detaljert informasjon.

 

8. Deling av dine opplysninger

Vi selger ikke personopplysningene dine til tredjeparter. Vi kan likevel dele dem med andre selskaper i konsernet eller tilknyttede selskaper i forbindelse med levering av produktene og tjenestene våre. Siden aktivitetene våre krever kunnskap og ressurser fra andre selskaper, er vi videre nødt til å dele opplysningene dine med utvalgte mottagere for at disse skal kunne utføre disse aktivitetene. Disse selskapene vil ha lignende juridiske forpliktelser som vi har når det gjelder å beskytte opplysningene dine. I enkelte tilfeller vil vi beholde ansvaret for hva de gjør med opplysningene dine.

Kategoriene av mottagere som vi deler opplysningene dine med, inkluderer:

- Leverandører av kundekommunikasjon og telefoni som vi bruker for å gi deg informasjon og tilbud via e-post og/eller fysisk post og/eller for å kontakte deg via telefon. Disse vil lagre personopplysningene dine innenfor EØS.
- Leverandører av betalingstjenester som vi bruker for å behandle din betaling av installasjon og service. Disse vil lagre personopplysningene dine innenfor EØS.
- Leverandører av finanstjenester (inkassobyråer og revisorer) som vi kan sende krav til i forbindelse med kontrakten vi har med deg, f.eks. dersom du ikke skulle betale for produkter og tjenester i tide. Disse vil lagre personopplysningene dine innenfor EØS.
- Lokale myndigheter som politiet dersom det er klart at et lovbrudd er begått eller at tjenester må kontaktes eller myndighetene for å bistå med innkreving av inkasso.
- Leverandører av IT-tjenester som f.eks. leverer internettjenester til oss. Disse vil lagre personopplysningene dine innenfor EØS.
- Leverandører av analyser og søkemotorer (f.eks. Google Analytics) som hjelper oss med å forbedre og optimalisere nettstedet vårt og produktene våre. Disse vil lagre personopplysningene dine innenfor EØS.
- Leverandører av markedsføringstjenester og markedsundersøkelser (f.eks. Facebook og Google) som vi bruker for markedsføring, markedsundersøkelser og tilbakemelding fra kunder. Disse vil lagre personopplysningene dine innenfor EØS.

Vennligst merk deg at denne listen ikke er uttømmende og kan endres over tid.

Dersom vi eller hovedparten av selskapet vårt kjøpes opp av en tredjepart, vil opplysningene dine bli overført til den nye eieren. Den nye eieren vil være underlagt de samme lovene når det gjelder behandling av opplysningene dine som vi er. Dersom vi selger en del av selskapet til en tredjepart, vil vi kunne vise opplysningene dine til den potensielle kjøperen.

 

9. Overføring av opplysningene dine til utlandet

Vi lagrer opplysningene dine innenfor EØS eller land som har et tilfredsstillende nivå av databeskyttelse.
I de tilfellene der vi deler opplysningene dine med selskaper basert utenfor EØS eller land med et tilfredsstillende nivå av databeskyttelse, vi vil kreve at disse selskapene inngår en avtale om å behandle opplysningene dine på et lignende grunnlag som vi gjør. I de tilfellene vil vi forsikre oss om at opplysningene som overføres, er beskyttet.

 

10. Hvor lenge oppbevarer vi personopplysninger?

Vi behandler opplysninger så lenge det er nødvendig for det formålet opplysningene blir brukt til. Dette kan avhenge av hvordan du har registrert deg, f.eks. for en konto, et nyhetsbrev eller en søknad.
I prinsippet blir kontoopplysninger som inneholder personopplysninger oppbevart eller gjort anonyme i ikke mer enn fem år etter avsluttet forhold, med mindre lengre oppbevaring er nødvendig for å kunne vurdere klager eller krav eller for å kunne oppfylle lovpålagte eller administrative forpliktelser.
Uoppfordrede jobbsøknader eller søknader om støtte fra oss vil bli slettet innen seks måneder etter at søknaden er mottatt.

 

11. Hvordan sikrer vi forbrukeropplysninger?

Datasikkerhet er en viktig del av forretningsdriften vår. Flere sikkerhetstiltak er blitt implementert for å sikre dette. Dette inkluderer ting som en passordpolicy, screening av internettdata og passordprosedyrer for de ansatte. Forbrukeropplysninger blir lagret i et sikkert teknisk rom. Dette rommet er et avkjølt datarom med UPS og en elektronisk dør med passordbeskyttelse. Andre sikkerhetstiltak involverer alarmsystemer og overvåkning.
Tiltakene som er nevnt ovenfor, er en del av de mange tiltakene som Cycle Service Nordic har implementert for å beskytte opplysningene til forbrukerne. Hvis du har spørsmål om dette eller har mistanke om misbruk, kan du sende en e-post til: info@cycleservicenordic.com.

 

12. Dine rettigheter

Du har en rekke rettigheter i tilknytning til personopplysningene dine.

Rett til informasjon
Du har rett til når som helst å kreve informasjon om dine personopplysninger som er arkivert, kilden til opplysningene og om mottagerne i tillegg til formålet med behandlingen av opplysningene dine.

Rett til retting
Du har rett til å få rettet feilaktige opplysninger om deg selv. Du har også rett til å få opplysningene dine supplert med tilleggsopplysninger dersom dette vil gjøre personopplysningene dine mer komplette og/eller oppdatert.

Rett til sletting
I enkelte tilfeller har du rett til å få opplysninger om deg selv slettet før retningslinjene krever at de skal bli slettet. For å benytte deg av denne retten kan du når som helst kontakte oss på info@cycleservicenordic.com.

Rett til begrensning
Du kan i enkelte tilfeller ha rett til å begrense behandlingen av personopplysningene dine. Dersom du har rett til begrenset behandling, kan vi i fremtiden komme til å behandle opplysninger – med unntak av oppbevaring – kun med ditt samtykke, med mindre formålet er å avgjøre, håndheve eller forsvare juridiske krav, eller for å beskytte en person eller viktige sosiale interesser.

Rett til å protestere
I enkelte tilfeller kan du komme med innvendinger mot vår ellers rettmessige behandling av personopplysningene dine. Du kan nekte at opplysningene dine behandles for direkte markedsføring. Du kan lese mer om rettighetene dine i Datatilsynets veiledning om Den registrertes rettigheter, som du kan finner på https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/den-registrertes-rettigheter/.

Rett til dataportabilitet
Du har rett til å kreve at opplysninger som vi behandler automatisk på grunnlag av ditt samtykke eller for å oppfylle en kontrakt, blir overlevert til deg eller en tredjepart i et vanlig brukt, maskinlesbart filformat. Dersom du skulle kreve at opplysningene overføres direkte til en annen kontrollør, vil dette kun bli gjort dersom det er teknisk mulig.

Rett til å klage
I tilfelle av brudd på Personopplysningsloven (GDPR), har de registrerte rett til å sende inn en klage til et tilsynsorgan i den medlemsstaten der de vanligvis bor, arbeider eller på det stedet der det påståtte bruddet skjedde. Retten til å klage gjelder uansett om andre administrative eller rettslige fremgangsmåter er tilgjengelig som juridiske ressurser.
Det norske tilsynsorganet er “Datatilsynet”.
Mer informasjon finner du på www.datatilsynet.no.

Likevel kan fullbyrdelsen av rettighetene dine være begrenset i samsvar med gjeldende personvernlover, inkludert interessen til avgjørende private interesser dersom disse vurderes som viktigere enn dine interesser. Videre forbeholder vi oss retten til å forlange et gebyr dersom vi vurderer det slik at forespørsler gjøres hyppig og på et urimelig grunnlag eller vil kreve en usedvanlig omfattende teknisk løsning.

 

13. Kontakt og klager

Det viktigste kontaktpunktet for alle saker i denne erklæringen, inkludert forespørselen om å benytte seg av rettighetene sine, er vår administrerende direktør.
Hvis du har en klage eller lurer på noe i forbindelse med hvordan vi bruker personopplysningene dine, kan du kontakte oss på info@cycleservicenordic.com, og vi vil forsøke å løse det så snart som mulig.

 

14. Statusen for denne personvernpolitikk

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernpolitikk fra tid til annen. Endringene vil tre i kraft fra det tidspunktet vi publiserer endringene. Derfor råder vi deg til å sjekke denne siden iblant for å sikre at du er tilfreds med endringene. Hvis du har spørsmål om disse endringene, må du gjerne kontakte oss direkte på info@cycleservicenordic.com.


Gjeldende versjon: Versjon 2.0 / Revisjon 001 – 18. september 2019