Persondatapolitik

Persondatapolitik for Cycle Service Nordic ApS og tilknyttede datterselskaber

Beskyttelse af personoplysninger er vigtigt for Cycle Service Nordic. Vi er forpligtet til at respektere og beskytte dit privatliv ved at handle i overensstemmelse med alle gældende love og regler om beskyttelse af personoplysninger, herunder persondataforordningen ("GDPR"). Desuden anvender vi følgende generelle principper for beskyttelse af privatlivets fred og databeskyttelse.

  • Vi begrænser brugen og behandlingen af personoplysninger til de formål, hvor vi har brug for dem.
  • Vi behandler kun personoplysninger baseret på et retsgrundlag, som kan omfatte opfyldelse af en kontrakt, vores legitime interesse eller under begrænsede omstændigheder dit udtrykkelige samtykke.
  • Vi vil være gennemsigtige og tydelige om, hvornår, hvordan og hvor vi behandler personoplysninger.
  • Vi vil anvende standarderne for "privacy by design" og "privacy by default" og vurdere enhver potentiel indvirkning, som eksisterende eller nye produkter eller services kan have på de registreredes ret til privatlivets fred.
  • Personoplysninger bliver ikke gemt længere end nødvendigt, og vi følger alle gældende vilkår for opbevaring af data.

Læs venligst denne persondatapolitik omhyggeligt. Den indeholder vigtige oplysninger om, hvordan vi bruger dine personoplysninger (defineret nedenfor), og forklarer dine juridiske rettigheder (med fuld gennemsigtighed og i overensstemmelse med gældende love og regler), når du besøger vores website https://www.cycleservicenordic.com ("website") og/eller køber produkter fra os som kunde ("kunde"). Når vi taler om "behandling" af personoplysninger, mener vi al brug af dine personoplysninger, herunder indsamling, opbevaring, ændring, videregivelse og sletning.

 

Hvem er vi?

Cycle Service Nordic ApS
Emil Neckelmanns Vej 6
5220 Odense SØ
Danmark

Telefon: +45 6599 2411
E-mail: info@cycleservicenordic.com
CVR-nr.: DK14412107

og tilknyttede datterselskaber.

 

Registreret i Danmark under virksomhedsnummer CVR-nr.: DK14412107 ("navnet på den relevante Accell-enhed" "Accell Group", "Accell", "vi", "os" eller "vores").

Hvis du har spørgsmål til denne persondatapolitik eller ønsker at udøve dine rettigheder, der er fastsat i denne erklæring om beskyttelse af personoplysninger, kan du kontakte os ved at sende en e-mail til: info@cycleservicenordic.com.

Cycle Service Nordic er den dataansvarlige med hensyn til behandling af dine personoplysninger.

 

Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?

I denne persondatapolitik henviser udtrykket personoplysninger til alle de oplysninger, som gør, at vi direkte eller indirekte kan identificere dig ("personoplysninger").

De personoplysninger, vi indsamler om dig, omfatter følgende:

  • Kontaktoplysninger om dig.
    Dit navn, din postadresse og andre kontaktoplysninger, f.eks. dit telefonnummer og din e-mailadresse.
  • Automatisk indsamlede oplysninger.
    Tekniske oplysninger, herunder din IP-adresse og din browsertype og -version, som vi kan indsamle, når vi på vores website bruger cookies, web beacons og lignende teknologier, som indsamler oplysninger om brugen af vores website. Se venligst vores Cookiepolitik for at få mere at vide.
  • Oplysninger om din brug af vores (online-)services eller køb af produkter.
    Dette omfatter data om de sider, du besøger, og de produkter og services, du kan lide.
  • Oplysninger i forbindelse med konkurrencer.
    De data, vi indsamler, hvis du deltager i en undersøgelse, kampagne eller konkurrence, som vi af og til arrangerer.
  • Dine anmeldelser.
    De meninger, erfaringer, præferencer og interesser samt anmeldelser af produkter eller begivenheder, som du deler med os online eller via sociale medier.
  • Kommunikationsdata.
    Dine forespørgsler, eventuelle klager og andre data, som vi modtager, hvis vi kommunikerer med dig via e-mail, telefon, online eller via sociale medier.
  • Oplysninger indsamlet fra andre kilder.
    Vi kan indsamle oplysninger fra kommercielt tilgængelige kilder som f.eks. dataindsamlere og offentlige databaser. Vi kan kombinere disse oplysninger (f.eks. navn, interesser, offentligt observerede data) med de oplysninger, vi indsamler fra dig, så det hjælper os med at skræddersy vores kommunikation til dig og forbedre vores services og produkter, og vi kan anmode om dit udtrykkelige samtykke separat, hvis dette kræves i henhold til loven.
  • Oplysninger om dine kunder, hvis du er forhandler.
    Hvis du giver os personoplysninger vedrørende dine kunder som f.eks. navne, mobilnumre og e-mailadresser, erklærer du over for os, at du har informeret dem om, at vi vil bruge deres personoplysninger til de formål, der er nævnt nedenfor.
  • Oplysninger i forbindelse med vores nyhedsbrev.
    Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, tilføjer vi dit navn og din e-mailadresse til vores mailingliste for nyhedsbrevet, som administreres af Mailchimp.

 

Indsamling af dine oplysninger, og hvordan vi bruger dem

Vi bruger de indsamlede personoplysninger til følgende formål:

  • Til opfyldelse af vores aftale med dig.
     For at kunne opfylde vores forpligtelser, der følger af en kontrakt, der er indgået mellem dig og os, og for at kunne give dig de oplysninger og services, som du anmoder om, herunder behandling af dine anmodninger, forespørgsler eller klager. For at afvikle og administrere en konkurrence eller kampagne, som du måske har deltaget i, for at gennemføre kampagnen og kontakte dig, hvis du vinder. Hvis det er muligt at bestille produkter online, behandler vi disse data for at kunne administrere og håndtere dine køb.
  • Af hensyn til vores legitime kommercielle interesser.
    Vi kan bruge dine personoplysninger (både på et indsamlet og individuelt grundlag), f.eks. dine kontaktoplysninger, din konto og elektroniske identifikationsdata, med henblik på at reklamere for vores produkter og services og kontakte dig med henblik på markedsføring eller andre kommercielle formål, hvis du er eksisterende kunde. Vi kan også bruge dine personoplysninger til at analysere og forbedre kvaliteten af vores produkter og services samt til at forstå dig som kunde og give dig en bedre brugeroplevelse. På den måde kan vi oprette personlige profiler og vurdere, hvad der kan interessere dig, og vi kan måle eller forstå effektiviteten af de reklamer, vi viser dig og andre, og kan levere relevante reklamer.

    Vi kan også bruge dine personoplysninger til andre legitime kommercielle interesser, f.eks. til at generere samlede statistikker om brugerne af vores services, til at hjælpe med sikkerhed og til at forebygge svindel, til at administrere vores website og til intern drift (herunder fejlfinding, dataanalyse, test, forskning, statistik og undersøgelser), til formål vedr. systemintegritet (f.eks. forebyggelse af hacking, spam osv.), til at give dig mulighed for at deltage i interaktive funktioner i forbindelse med vores services, til at lette vores forretningsaktiviteter, til at forvalte virksomhedens politikker og procedurer, til at gøre det muligt for os at foretage virksomhedstransaktioner såsom fusion, salg, frasalg, afhændelse, reorganisering, overførsel af aktiver eller virksomheder, overtagelse, konkurs eller lignende begivenheder eller til andre legitime forretningsformål, der er tilladt i henhold til den gældende lovgivning.
  • Brug af oplysninger baseret på dit samtykke.
    Vi kan bruge dine personoplysninger til markedsføring (baseret på dine profiler) via e-mail, SMS eller andre elektroniske kanaler, men vi gør det kun, når vi har fået dit samtykke til det.
  • For at overholde vores juridiske forpligtelser.
    Alle oplysninger, der er nævnt ovenfor i afsnittet "Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?", kan bruges til at gemme relevante forretningsdata, til at efterkomme lovmæssige forespørgsler fra offentlige myndigheder og til at overholde gældende love og bestemmelser eller det, der på anden måde er krævet af loven.

 

Indsamling af data om børn

Vi tillader ikke, at børn registrerer sig på vores website, når de er under den lovbestemte aldersgrænse. Vi beder om forældrenes samtykke, når børn deltager i vores oplevelser og arrangementer.

 

Videregivelse af dine oplysninger

  • Andre selskaber i Accell Group eller tilknyttede selskaber i forbindelse med levering af vores produkter og services eller til interne formål som f.eks. IT.
  • Tredjeparts-serviceudbydere, som leverer services til os, f.eks. hosting af website, dataanalyse, betalingsbehandling, ordreopfyldelse, levering af IT og relateret infrastruktur, kunder, e-maillevering, CRM, event management, marketinginformation, revision, opdagelse af bedrageri samt andre services fra tredjeparter.
  • Tilladte tredjeparter, som du har givet dit samtykke eller har anmodet om det – f.eks. for at sende dig markedsføring i overensstemmelse med dine valg, hvis du har valgt en sådan deling.
  • Andre parter, som vi mener er nødvendige for at kunne overholde gældende love, for at reagere på forespørgsler fra myndigheder eller af andre juridiske årsager og for at beskytte vores rettigheder.
  • Derudover kan vi bruge eller videregive dine personoplysninger i tilfælde af reorganisering, fusion, salg, joint venture eller anden afhændelse af (en del) af vores virksomhed, aktiver eller aktier.

 

Andre websites

Vores website kan fra tid til anden indeholde links til og fra tredjeparts-websites som f.eks. websites i vores partnernetværk (f.eks. detailhandlere, der sælger vores produkter), annoncører og associerede virksomheder. Hvis du følger et link til et af disse websites, skal du være opmærksom på, at disse websites har deres egne politikker om beskyttelse af personoplysninger, og at vi ikke påtager os noget ansvar for disse websites eller deres indhold. Læs venligst den relevante tredjeparts persondatapolitikker, før du sender personoplysninger til disse websites.

 

Sociale medier

Vi har profiler på forskellige sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn. Bemærk, at de har deres egne politikker om beskyttelse af personoplysninger. For yderligere oplysninger om, hvordan de sociale medier behandler personoplysninger, henvises til de pågældende sociale mediers persondatapolitikker.

 

Værktøjer og services

Vi bruger forskellige værktøjer og services på vores website, f.eks. YouTube. Bemærk venligst, at udbyderne af disse værktøjer og services har deres egne politikker om beskyttelse af personoplysninger. For yderligere oplysninger om, hvordan de behandler personoplysninger, henvises til den pågældende udbyders persondatapolitik.

 

Nyhedsbrev

Vi bruger Mailchimp, en tredjepartsservice, til at udsende vores e-nyhedsbrev og administrere vores mailingliste. Bemærk venligst, at Mailchimp har sin egen politik om beskyttelse af personoplysninger. For yderligere oplysninger om, hvordan Mailchimp behandler personoplysninger, kan du læse Mailchimps politikker på: https://mailchimp.com/gdpr/

Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve ved at udfylde tilmeldingsformularen til nyhedsbrevet, indsamler vi din e-mailadresse, dit butiksnavn og/eller kundenavn og kundenummer samt tidspunkt og dato for tilmelding.
Det legitime grundlag for behandling af dine oplysninger er dit samtykke ( art. 6 sektion. 1 lit. a GDPR), hvor du giver dit samtykke til, at vi må sende dig vores nyhedsbrev, når du tilmelder dig ved hjælp af trinene i tilmeldingsformularen.


Nederst i alle nyhedsbreve er der et hurtigt og nemt link til afmelding. Når du afmelder dig fra et nyhedsbrev, bliver dine oplysninger slettet. Du kan også sende en e-mail til: info@cycleservicenordic.com og bede os om at afmelde dig.

Oplysninger, som du giver os, når du tilmelder dig vores e-nyhedsbrev, bliver gemt uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) på vores tredjepartsleverandørs server i USA. Yderligere oplysninger om de sikkerhedsforanstaltninger, der anvendes, når dine oplysninger overføres uden for EØS, finder du i afsnittet i denne persondatapolitik nedenfor under overskriften ”Overførsel af dine personoplysninger uden for EØS”.

 

Forhandlere

Kunderne køber i vid udstrækning vores produkter og services via anerkendte og andre forhandlere. Disse forhandlere er selvstændige dataansvarlige. Vi er ikke ansvarlige for anerkendte forhandleres håndtering af kundedata. Forhandlere giver os dine personoplysninger i forbindelse med salget af vores produkter og services på eget ansvar (f.eks. til garantiformål). Læs venligst deres gældende persondatapolitik for yderligere oplysninger.

 

Overførsel af dine personoplysninger uden for EØS

Vi opbevarer dine oplysninger inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) eller i lande, for hvilke der er truffet en afgørelse om tilstrækkelighed af Europa-Kommissionen.
Når vi deler dine oplysninger med virksomheder (i) uden for EØS eller (ii) i lande, for hvilke der ikke er truffet en afgørelse om tilstrækkelighed af beskyttelsesniveauet, aftaler vi standardkontraktklausuler, som er godkendt af Europa-Kommissionen, med den modtagende part og sikrer, at vi implementerer yderligere sikkerhedsforanstaltninger efter behov, f.eks. med hensyn til vores leverandør af e-nyhedsbreve, Mailchimp.

 

Hvor længe gemmer vi personoplysninger?

Vi behandler dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, vi har indsamlet dem til, medmindre det er nødvendigt i en længere periode for at:

  • overholde en lovbestemt opbevaringsperiode eller en anden gældende retslig forpligtelse
  • behandle dine personoplysninger i forbindelse med en retssag

For at sikre, at dine personoplysninger fjernes inden for en rimelig frist, har vi implementeret procedurer for sletning af data i overensstemmelse med den respektive aktivitet.

 

Hvordan sikrer vi personoplysninger?

Beskyttelse af dine personoplysninger er meget vigtigt for Accell Group. Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at dine personoplysninger er tilstrækkeligt sikret mod uautoriseret eller ulovlig brug, adgang, videregivelse eller utilsigtet eller uberettiget ødelæggelse og tab.

Vi sørger for at begrænse adgangen til dine personoplysninger til de personer, der har brug for at få adgang til dem til et af de formål, der er anført i denne persondatapolitik. Desuden sikrer vi kontraktmæssigt, at enhver tredjepart, der behandler dine personoplysninger, ligeledes beskytter dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning og i overensstemmelse med denne persondatapolitik.

Hvis du har spørgsmål i denne forbindelse eller har mistanke om misbrug, kan du sende en e-mail til: info@cycleservicenordic.com.

 

Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder i forhold til de personoplysninger, vi har om dig:

  • Din ret til adgang
    Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger. F.eks. retten til at få visse oplysninger om behandlingen af personoplysninger og adgang til disse oplysninger. Bemærk, at der er visse undtagelser til denne ret.
  • Din ret til berigtigelse
    Hvis de personoplysninger, som vi har om dig, er unøjagtige eller ufuldstændige, kan du bede om at få dem berigtiget.
  • Din ret til sletning
    Du kan bede os om at slette eller fjerne dine personoplysninger under visse omstændigheder, f.eks. hvis vi ikke længere har brug for dem, eller hvis du trækker dit samtykke tilbage (hvor det er relevant).
  • Din ret til at begrænse behandlingen
    Du kan bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger under visse omstændigheder, f.eks. hvis du anfægter nøjagtigheden af de pågældende personoplysninger, eller hvis du gør indsigelse mod os.
  • Din ret til dataportabilitet
    Du har under visse omstændigheder ret til at få udleveret de personoplysninger, du har givet os (i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format), og til at genbruge dem andre steder eller bede os om at overføre dem til en tredjepart efter eget valg.
  • Din ret til at gøre indsigelse
    Du kan bede os om at stoppe behandlingen af dine personoplysninger, og det gør vi, hvis vi:
    - påberåber os vores egne eller andres legitime interesser for at behandle dine personoplysninger, undtagen hvis vi kan påvise tvingende juridiske grunde til behandlingen.
    - behandler dine personsoplysninger med henblik på direkte markedsføring.
  • Din ret til at trække dit samtykke tilbage
    Hvis vi baserer os på dit samtykke (eller dit udtrykkelige samtykke) som vores retsgrundlag for behandling af dine personoplysninger, har du til enhver tid ret til at trække dette samtykke tilbage. Bemærk dog, at tilbagetrækning af dit samtykke ikke påvirker lovligheden af enhver behandling, der fandt sted før tilbagetrækningen.
  • Din ret til at indgive en klage til tilsynsmyndigheden
    Hvis du er bekymret over et vilkårligt aspekt i vores databeskyttelsespraksis, herunder den måde, vi har håndteret dine personoplysninger på, kan du anmelde det til din lokale tilsynsmyndighed.

    Den danske tilsynsmyndighed er "Datatilsynet".
    Yderligere oplysninger kan findes på: www.datatilsynet.dk.

Bemærk, at nogle af de ovennævnte rettigheder kan være begrænsede, hvis vi har en overordnet interesse eller en juridisk forpligtelse til fortsat at behandle personoplysningerne.

  

Kontakt og klager

Det er vores Country Privacy Ambassador, der er den primære kontakt vedr. alle spørgsmål om denne persondatapolitik, herunder registrerede personers anmodninger om at udøve deres rettigheder. Du kan kontakte denne på følgende måde:

E-mail: ak@cycleservicenordic.com
Telefon: +45 6599 2411

Postadresse:
Cycle Service Nordic ApS
Emil Neckelmanns Vej 6
5220 Odense SØ
Danmark

Hvis du har en klage eller en bekymring over, hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du i første omgang kontakte os, og vi vil bestræbe os på at løse problemet så hurtigt som muligt.

 

Status for denne persondatapolitik

Denne persondatapolitik kan blive revideret fra tid til anden. Enhver ændring træder i kraft på det tidspunkt, hvor den bliver publiceret på vores website.

 

Nuværende version: Version 3.0 / Revision 001 – Marts 2023