Tietosuojakäytäntö

Cycle Service Nordic ApS:n ja sen tytäryhtiöiden tietosuojakäytäntö

Henkilötietojen suojaaminen on tärkeää Cycle Service Nordicille. Olemme sitoutuneet suojaamaan tietojasi ja toimimaan oikeuksiesi ja tietosuojalakien mukaisesti, mukaan lukien yleinen tietosuoja-asetus (GDPR, General Data Protection Regulation). Lisäksi noudatamme seuraavia yleisiä yksityisyyden ja tietosuojan periaatteita. 

  • Rajoitamme henkilötietojen käytön ja käsittelyn niihin tarkoituksiin, joihin tarvitsemme niitä.
  • Käsittelemme henkilötietoja vain laillisin perustein, joita voivat olla sopimuksen täyttäminen, oikeutetut etumme tai rajoitetuissa tilanteissa sinun nimenomainen suostumuksesi.
  • Kerromme avoimesti ja selkeästi, milloin, miten ja missä käsittelemme henkilötietoja.
  • Sovellamme "sisäänrakennetun yksityisyyden suojan" ja "oletusarvoisen yksityisyyden suojan" periaatteita ja arvioimme nykyisten tai uusien tuotteiden tai palvelujen mahdollisia vaikutuksia rekisteröityjen yksityisyyden suojaan.
  • Henkilötietoja ei säilytetä pidempään kuin on tarpeen, ja noudatamme kaikkia sovellettavia tietojen säilyttämisehtoja.


Lue tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti. Siinä on tärkeää tietoa siitä, miten käytämme henkilötietojasi (määritelty jäljempänä), ja laillisista oikeuksistasi (täysin avoimesti ja sovellettavien lakien ja asetusten mukaisesti), kun vierailet verkkosivustollamme https://www.cycleservicenordic.com ("verkkosivusto") ja/tai ostat meiltä tuotteita asiakkaana ("asiakas"). Henkilötietojen "käsittelyllä" tarkoitetaan kaikkea henkilötietojesi käyttöä, kuten keräämistä, tallentamista, muuttamista, välittämistä ja poistamista.

 

Keitä me olemme?

Cycle Service Nordic ApS
Emil Neckelmanns Vej 6
5220 Odense SØ
Tanska

Puhelin: +45 6599 2411
Sähköposti: info@cycleservicenordic.com
ALV-nro: DK14412107

Ja tytäryhtiöt.

 

Rekisteröity Tanskassa, ALV-numero: DK14412107 ("asiaankuuluvan Accell-yksikön nimi" "Accell Group", "Accell", "me", "meitä" tai "meidän").

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai haluat käyttää tässä tietosuojaselosteessa mainittuja oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@cycleservicenordic.com.

Cycle Service Nordic on rekisterinpitäjä henkilötietojesi käsittelyn osalta.

 

Mitä tietoja keräämme sinusta?

Tässä tietosuojakäytännössä henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tietoja, joiden perusteella voimme suoraan tai välillisesti tunnistaa sinut ("henkilötiedot").

Keräämämme henkilötiedot ovat seuraavat: 

  • Yhteystietosi.
    Nimi, postiosoite ja muut yhteystietosi, kuten puhelinnumero ja sähköpostiosoite. 
  • Automaattisesti kerättävät tiedot.
    Tekniset tiedot, kuten IP-osoitteesi ja selaimesi tyyppi ja versio, joita saatamme kerätä, kun käytämme verkkosivustollamme evästeitä, jäljitteitä ja muita vastaavia tekniikoita, joilla kerätään tietoja verkkosivustomme käytöstä. Katso lisätietoja kohdasta Evästekäytäntö. 
  • Tiedot, jotka koskevat (verkko)palveluidemme käyttöä tai tuotteiden ostamista.
    Näihin sisältyvät tiedot sivuista, joilla vierailet, sekä tuotteista ja palveluista, joista pidät. 
  • Kilpailuja koskevat tiedot.
    Tietoja, jota keräämme, jos osallistut kyselyyn, kilpailuun, kampanjaan tai kilpailuun, joita järjestämme ajoittain. 
  • Arvostelusi.
    Mielipiteet, kokemukset, mieltymykset ja kiinnostuksen kohteet sekä tuote- tai tapahtuma-arvostelut, jotka jaat kanssamme verkossa tai sosiaalisen median kautta. 
  • Viestintätiedot.
    Pyyntösi, mahdolliset reklamaatiot ja muut tiedot, joita saamme, jos olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse, puhelimitse, verkossa tai sosiaalisen median välityksellä. 
  • Muista lähteistä kerätyt tiedot.
    Saatamme kerätä tietoja kaupallisesti saatavilla olevista lähteistä, kuten tietojen koostajista ja julkisista tietokannoista. Saatamme yhdistää näitä tietoja (esim. nimi, kiinnostuksen kohteet, julkisista läheistä saadut tiedot) sinusta keräämiimme tietoihin, jotta voimme räätälöidä viestintääsi ja parantaa palveluitamme ja tuotteitamme, ja saatamme pyytää erikseen nimenomaista suostumustasi, jos laki niin vaatii. 
  • Asiakkaitasi koskevat tiedot, jos olet jälleenmyyjä.
    Jos annat meille asiakkaitasi koskevia henkilötietoja, kuten nimiä, matkapuhelinnumeroita ja sähköpostiosoitteita, vakuutat meille, että olet ilmoittanut heille, että käytämme heidän henkilötietojaan jäljempänä mainittuihin tarkoituksiin. 
  • Uutiskirjettämme koskevat tiedot.
    Jos tilaat uutiskirjeemme, lisäämme nimesi ja sähköpostiosoitteesi uutiskirjeen postituslistalle, jota hallinnoi Mailchimp.

 

Tietojesi kerääminen ja niiden käyttö

Käytämme kerättyjä henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin: 

  • Sinun kanssasi tekemämme sopimuksen täyttämiseen. Jotta voimme täyttää velvollisuutemme, jotka on määritetty sinun ja meidän välillämme tehdyistä sopimuksista, ja jotta voimme tarjota sinulle pyytämiäsi tietoja ja palveluita, mukaan lukien pyyntöjesi, tiedustelujesi tai valitustesi käsittely. Kehittääksemme ja hallinnoidaksemme kilpailua tai kampanjaa, johon olet mahdollisesti osallistunut, toteuttaaksemme kampanjan ja ottaaksemme sinuun yhteyttä, jos voitat. Jos tuotteita on mahdollista tilata verkossa, käsittelemme näitä tietoja ostosten hallinnoimiseksi ja käsittelemiseksi. 
  • Oikeutettujen kaupallisten etujemme vuoksi. Saatamme käyttää henkilötietojasi (sekä koostettuina että erikseen), kuten yhteystietojasi, tiliäsi ja sähköisiä tunnistetietojasi, tuotteidemme ja palveluidemme mainostamiseen ja yhteydenottoihin markkinointia tai muita kaupallisia tarkoituksia varten, jos olet nykyinen asiakas. Voimme myös käyttää henkilötietojasi analysoidaksemme ja parantaaksemme tuotteidemme ja palveluidemme laatua sekä ymmärtääksemme sinua asiakkaana ja tarjotaksemme sinulle paremman käyttökokemuksen. Näin voimme luoda henkilökohtaisia profiileja ja arvioida, mikä sinua saattaa kiinnostaa, mitata tai ymmärtää sinulle ja muille tarjoamamme mainonnan tehokkuutta ja tarjota asianmukaista mainontaa.

    Voimme käyttää henkilötietojasi myös muihin oikeutettuihin kaupallisiin tarkoituksiin, kuten koostettujen tilastojen tuottamiseen palveluidemme käyttäjistä, turvallisuuden ja petosten estämisen tukemiseen, verkkosivustomme hallinnointiin ja sisäisiin toimintoihin (mukaan lukien vianmääritys, tietojen analysointi, testaus, tutkimus, tilastointi ja kyselytarkoitukset), järjestelmän eheyden ylläpitämiseen (esimerkiksi hakkeroinnin, roskapostin jne. estämiseen), palveluidemme vuorovaikutteisten ominaisuuksien tarjoamiseen sinulle, liiketoimintojemme mahdollistamiseen, yhtiön toimintatapojen ja menettelyiden ylläpitämiseen, mahdollistaaksemme yritystapahtumat, kuten fuusio, myynti, luovutus, uudelleenjärjestely, omaisuuden tai liiketoimintojen siirto, yrityskauppa, konkurssi tai muu vastaava tapahtuma, tai muihin laillisiin liiketoimintatarkoituksiin, jotka on sallittu sovellettavassa lainsäädännössä. 
  • Tietojen käyttö suostumuksesi perusteella. Voimme käyttää henkilötietojasi markkinointiviestintään (profiileihisi perustuen) sähköpostitse, tekstiviestillä tai muilla sähköisillä keinoilla, mikäli olemme ensin saaneet suostumuksesi siihen. 
  • Noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteitamme. Kaikkia edellä kohdassa "Mitä tietoja keräämme sinusta" mainittuja tietoja voidaan käyttää asianmukaisten liiketoimintarekisterien ylläpitämiseen, viranomaisten laillisten pyyntöjen täyttämiseen ja sovellettavien lakien ja asetusten noudattamiseen tai muutoin lain edellyttämällä tavalla.

 

Tietojen kerääminen lapsista

Emme salli lasten rekisteröitymistä verkkosivustollemme, jos he ovat alle laillisen ikärajan. Pyydämme vanhempien suostumuksen, jos lapset osallistuvat kokemuksiimme ja tapahtumiimme.

 

Tietojesi luovuttaminen

  • Muille Accell-konsernin yrityksille tai sidosyrityksille tuotteidemme ja palveluidemme tarjoamisen yhteydessä tai sisäisiin tarkoituksiin, kuten tietotekniikkaan.
  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, jotka tarjoavat meille palveluita, kuten verkkosivuston isännöintiä, tietojen analysointia, maksujen käsittelyä, tilausten täyttämistä, tietotekniikan ja siihen liittyvän infrastruktuurin tarjoamista, sähköpostin toimittamista, CRM-palveluita, tapahtumien hallintaa, markkinointitietoa, tarkastusta, petosten havaitsemista ja muita kolmansien osapuolten palveluita.
  • Sallituille kolmansille osapuolille suostumuksellasi tai pyynnöstäsi, esimerkiksi markkinointiviestinnän lähettämiseksi sinulle valintojesi mukaisesti, jos olet antanut suostumuksesi tällaiseen tietojen jakamiseen.
  • Muille osapuolille, jos katsomme sen tarpeelliseksi sovellettavien lakien noudattamiseksi, viranomaisten pyyntöihin vastaamiseksi tai muista laillisista syistä ja oikeuksiemme suojaamiseksi.
  • Lisäksi saatamme käyttää tai luovuttaa henkilötietojasi, jos liiketoimintamme, omaisuutemme tai osakkeidemme (osa) järjestetään uudelleen, fuusioidaan, myydään, yhteisyritys perustetaan tai muutoin luovutetaan.

 

Muut verkkosivustot

Verkkosivustomme voi ajoittain sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille, kuten kumppaniverkostojemme (kuten tuotteitamme myyvien jälleenmyyjien), mainostajien ja yhteistyökumppaneidemme verkkosivustoille. Jos seuraat linkkiä jollekin näistä verkkosivustoista, ota huomioon, että näillä verkkosivustoilla on omat tietosuojakäytäntönsä, eikä meillä ole mitään vastuuta tai korvausvelvollisuutta koskien näitä verkkosivustoja tai niiden sisältöä. Tutustu asianomaisen kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöihin ennen kuin lähetät henkilötietoja näille verkkosivustoille.

 

Sosiaalinen media

Meillä on profiileja eri sosiaalisissa medioissa, kuten Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä. Huomaa, että niillä on omat tietosuojakäytäntönsä. Lisätietoja siitä, miten sosiaalinen media käsittelee henkilötietoja, saat kyseisen sosiaalisen median tietosuojakäytännöistä.

 

Työkalut ja palvelut

Käytämme verkkosivustollamme erilaisia työkaluja ja palveluita, kuten YouTubea. Huomaa, että näiden työkalujen ja palvelujen tarjoajilla on omat tietosuojakäytäntönsä. Lisätietoja siitä, miten ne käsittelevät henkilötietoja, saat kyseisen palveluntarjoajan tietosuojakäytännöistä.

 

Uutiskirje

Sähköisen uutiskirjeemme lähettämiseen ja postituslistamme hallinnointiin käytämme kolmannen osapuolen Mailchimp-palvelua. Huomaa, että Mailchimpillä on oma tietosuojakäytäntönsä. Lisätietoja siitä, miten Mailchimp käsittelee henkilötietoja, saat Mailchimpin käytännöistä täältä: https://mailchimp.com/gdpr/

Kun tilaat uutiskirjeemme täyttämällä uutiskirjeen tilauslomakkeen, keräämme sähköpostiosoitteesi, myymälän ja/tai asiakkaan nimen ja asiakasnumeron sekä lomakkeen täyttämisen kellonajan ja päivämäärän.
Tietojesi käsittelyn oikeusperusteena on suostumuksesi (Art. 6, kohta 1, alakohta a GDPR) siihen, että lähetämme sinulle uutiskirjeemme, jonka annat rekisteröitymällä uutiskirjeen vastaanottamiseen rekisteröitymislomakkeen vaiheiden kautta.

Jokaisen uutiskirjeen alalaidassa on nopea ja helppo peruutuslinkki. Kun peruutat uutiskirjeen tilauksen, tietosi poistetaan. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen: info@cycleservicenordic.com ja pyytää meitä poistamaan tilauksesi.

Tiedot, jotka lähetät tilataksesi sähköisen uutiskirjeemme, tallennetaan Euroopan talousalueen ulkopuolelle kolmannen osapuolen postituslistan toimittajan palvelimelle Yhdysvalloissa. Lisätietoja suojatoimista, joita käytetään, kun tietojasi siirretään ETA:n ulkopuolelle, on tämän tietosuojakäytännön jäljempänä olevassa kohdassa "Henkilötietojesi siirtäminen ETA:n ulkopuolelle".

 

Jälleenmyyjät

Asiakkaat ostavat tuotteitamme ja palveluitamme suurelta osin tunnustettujen jälleenmyyjien ja muiden jälleenmyyjien kautta. Nämä jälleenmyyjät ovat itsenäisiä rekisterinpitäjiä. Emme ole vastuussa siitä, miten tunnustetut jälleenmyyjät ja muut jälleenmyyjät käsittelevät asiakastietoja. Jälleenmyyjät toimittavat meille henkilötietojasi tuotteidemme ja palveluidemme myynnin yhteydessä omalla vastuullaan (esim. takuutarkoituksiin), lue lisätietoja niiden soveltuvista tietosuojakäytännöistä.

 

Henkilötietojesi siirtäminen ETA:n ulkopuolelle

Säilytämme tietojasi Euroopan talousalueella (ETA) tai maissa, jotka ovat saaneet Euroopan komission apäätöksen tietosuojan riittävyydestä.
Jos jaamme tietojasi yrityksille, jotka sijaitsevat (i) ETA:n ulkopuolella tai (ii) maissa, joilla ei ole päätöstä tietosuojan riittävyydestä, sovimme vastaanottavan osapuolen kanssa Euroopan komission hyväksymistä vakiosopimuslausekkeista ja otamme käyttöön lisäturvatoimia tarpeen mukaan, esimerkiksi sähköisen uutiskirjeen toimittajamme Mailchimpin osalta.

 

Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja?

Käsittelemme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen niiden tarkoitusten täyttämiseksi, joita varten olemme ne keränneet, paitsi jos pidempi aika on tarpeen seuraavista syistä:

  • Lakisääteisen säilytysajan tai muun sovellettavan lakisääteisen velvoitteen noudattaminen
  • Henkilötietojesi käsittely oikeudenkäynnin yhteydessä

Varmistaaksemme, että henkilötietosi poistetaan kohtuullisessa ajassa, meillä on käytössä tietojen poistomenettelyt kullekin toiminnolle.

 

Miten pidämme henkilötietoja turvassa?

Henkilötietojesi suojaaminen on Accell Groupille erittäin tärkeää. Toteutamme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä varmistaaksemme, että henkilötietosi on asianmukaisesti suojattu luvattomalta tai laittomalta käytöltä, pääsyltä, luovuttamiselta tai vahingossa tapahtuvalta tai laittomalta tuhoamiselta ja häviämiseltä.

Pyrimme rajoittamaan pääsyn henkilötietoihisi vain niihin henkilöihin, joiden on saatava ne käyttöönsä jotakin tässä tietosuojakäytännössä tarkoitusta varten. Lisäksi varmistamme sopimuksin, että kaikki henkilötietojasi käsittelevät kolmannet osapuolet suojaavat henkilötietojasi sovellettavien tietosuojalakien ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Jos sinulla on kysyttävää tai epäilet väärinkäyttöä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen: info@cycleservicenordic.com.

  • Oikeutesi
    Sinulla on seuraavat sinusta hallussamme oleviin henkilötietoihin liittyvät oikeudet:
  • Oikeus saada pääsy tietoihin
    Sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilötietoihisi. Sinulla on esimerkiksi oikeus saada tiettyjä tietoja henkilötietojen käsittelystä ja oikeus tutustua näihin tietoihin. Huomaa, että tähän oikeuteen sovelletaan poikkeuksia.
  • Oikeus tietojen oikaisuun
    Jos hallussamme olevat henkilötiedot ovat virheellisiä tai puutteellisia, sinulla on oikeus pyytää niiden oikaisemista.
  • Oikeus tietojen poistamiseen
    Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi tietyissä tilanteissa, kuten jos emme enää tarvitse niitä tai jos peruutat suostumuksesi (soveltuvin osin).
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
    Voit pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä tietyissä tilanteissa, kuten jos kiistät henkilötietojen oikeellisuuden tai vastustat henkilötietojesi käsittelyä.
  • Oikeus siirtää tiedot
    Sinulla on tietyissä olosuhteissa oikeus saada meille antamasi henkilötiedot (jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa) ja käyttää niitä uudelleen muualla tai pyytää meitä siirtämään ne valitsemallesi kolmannelle osapuolelle.
  • Vastustamisoikeus
    Voit pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käsittelyn, ja me teemme niin, jos:
    - perusteenamme ovat omat tai jonkun muun oikeutetut edut henkilötietojesi käsittelyssä, paitsi jos voimme osoittaa käsittelylle huomattavat tärkeät ja perustellut syyt;
    - käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin.
  • Oikeus suostumuksen perumiseen
    Jos käytämme suostumustasi (tai nimenomaista suostumustasi) henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusteena, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Huomaa kuitenkin, että suostumuksesi peruuttaminen ei vaikuta ennen peruuttamista tapahtuneen käsittelyn laillisuuteen.
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
    Jos olet huolissasi mistä tahansa tietosuojakäytäntöjemme näkökohdasta, esimerkiksi tavasta, jolla olemme käsitelleet henkilötietojasi, voit ilmoittaa asiasta paikalliselle valvontaviranomaiselle.

    Suomen valvontaviranomainen on tietosuojavaltuutettu.
    Lisätietoja on osoitteessa: https://tietosuoja.fi/etusivu

Huomaa, että joitakin edellä mainittuja oikeuksia voidaan rajoittaa, jos meillä on edelle asettuva etu tai oikeudellinen velvollisuus jatkaa henkilötietojen käsittelyä.

 

Kontakt og klager

Ensisijainen yhteyshenkilö kaikissa tähän tietosuojakäytäntöön liittyvissä kysymyksissä, mukaan lukien pyynnöt rekisteröidyn oikeuksien käyttämisestä, on maakohtainen tietosuojavastaava (Country Privacy Ambassador). Tietosuojavastaavaan yhteystiedot:

Sähköposti: ak@cycleservicenordic.com
Puhelin: +45 6599 2411

Postiosoite:
Cycle Service Nordic ApS
Emil Neckelmanns Vej 6
5220 Odense SØ
Tanska

Jos sinulla on valituksen aihe tai huoli liittyen siihen, miten käytämme henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä ensisijaisesti, niin pyrimme ratkaisemaan ongelman mahdollisimman pian.

 

Tietosuojakäytännön tila

Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan muuttaa aika ajoin. Kaikki muutokset tulevat voimaan silloin, kun ne julkaistaan verkkosivustolla.

 

Nykyinen versio: Versio 3.0 / Tarkistus 001 - Maaliskuuta 2023