Personvernpolitikk

Personvernerklæring for Cycle Service Nordic ApS og tilhørende datterselskaper

Beskyttelse av personopplysninger er viktig for Cycle Service Nordic. Vi er forpliktet til å respektere og beskytte personvernet ditt ved å handle i samsvar med alle gjeldende personvernlover og -forskrifter, inkludert EUs personvernforordning (GDPR”). Vi overholder dessuten følgende generelle prinsipper for personvern og databeskyttelse.

  • Vi begrenser bruk og behandling av personopplysninger til formålene vi trenger dem til
  • Vi behandler kun personopplysninger når det bygger på et rettslig grunnlag, f.eks. oppfyllelse av en kontrakt, vår legitime interesse, eller i begrensede tilfeller ditt eksplisitte samtykke
  • Vi vil være transparente og tydelige om når, hvordan og hvor vi behandler personopplysninger
  • I datainnsamlingen anvender vi standardene ”innebygd personvern” og ”personvern som standard”, og vi vurderer enhver potensiell innvirkning som eksisterende eller nye produkter eller tjenester kan ha på personvernrettighetene til registrerte personer
  • Personopplysninger oppbevares ikke lenger enn nødvendig, og vi følger alle gjeldende regler for oppbevaring av data.

Les denne personvernerklæringen nøye. Den inneholder viktig informasjon om hvordan vi bruker personopplysningene dine (definert nedenfor) og forklarer de juridiske rettighetene du har (i full åpenhet og i samsvar med gjeldende lover og forskrifter) når du besøker nettstedet vårt https://www.cycleservicenordic.com (nettstedet”) og/eller kjøper produkter fra oss som kunde (kunde”). Når vi refererer til behandling” av personopplysninger, mener vi all bruk av personopplysningene dine, for eksempel innsamling, lagring, endring, videreformidling og sletting.

 

Hvem er vi?

Cycle Service Nordic ApS
Emil Neckelmanns Vej 6
5220 Odense SØ
Danmark

Telefon: +45 6599 2411
E-post: info@cycleservicenordic.com
Foretaksnummer: DK14412107

og tilhørende datterselskaper.

 

Registrert i Danmark under foretaksnummer: DK14412107 (sett inn navn til relevant Accell-enhet” Accell Group”Accell”vi”oss” eller vår”).

Hvis du har spørsmål angående denne personvernerklæringen eller ønsker å utøve rettighetene dine i denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss ved å sende en e-post til: info@cycleservicenordic.com.

Cycle Service Nordic er behandlingsansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine.

 

Hvilken informasjon samler vi inn om deg?

I denne personvernerklæringen henviser ”personopplysninger” til all informasjon som vi direkte eller indirekte kan identifisere deg ved hjelp av (”personopplysninger”).

Personopplysningene vi samler inn om deg inkluderer følgende:

  • Kontaktinformasjonen din.
    Navn, postadresse og andre kontaktdetaljer, for eksempel telefonnummer, e-postadresse.
  • Automatisk innsamlet informasjon.
    Teknisk informasjon, inkludert IP-adressen din og nettlesertype og versjon, som vi kan samle inn ved hjelp av informasjonskapsler, websignaler og lignende teknologier som samler inn informasjon om bruken av nettstedet vårt. Du finner mer informasjon i våre Cookie-erklæring.
  • Informasjon om din bruk av våre (nettbaserte) tjenester eller kjøp av produkter.
    Dette inkluderer data om sidene du besøker og produktene og tjenestene du liker. 
  • Detaljer om konkurranser.
    Dataene vi samler inn hvis du deltar i en undersøkelse, kampanje eller konkurranse, som vi arrangerer fra tid til annen. 
  • Anmeldelsene dine.
    Meninger, erfaringer, preferanser og interesser samt produkt- eller arrangementanmeldelser som du deler med oss på nettet eller på sosiale medier. 
  • Kommunikasjonsdata.
    Forespørsler fra deg, eventuelle klager du måtte ha og andre data som vi mottar hvis vi kommuniserer med deg via e-post, telefon, på nett eller via sosiale medier. 
  • Informasjon samlet inn fra andre kilder.
    Vi kan samle inn informasjon fra kommersielt tilgjengelige kilder som datainnsamlere og offentlige databaser. Vi kan kombinere denne informasjonen (f.eks. navn, interesser, offentlig tilgjengelige opplysninger) med informasjon vi samler inn fra deg for å hjelpe oss med å skreddersy kommunikasjonen vår til deg og for å forbedre tjenestene og produktene våre, og vi kan be om ditt eksplisitte samtykke separat hvis dette er lovpålagt. 
  • Informasjon knyttet til kundene dine i tilfelle du er en forhandler.
    Hvis du videreformidler personopplysninger som navn, mobilnumre og e-postadresser knyttet til kundene dine, til oss, antar vi at du har informert dem om at vi vil bruke personopplysningene deres til nedenstående formål.
  • Informasjon om nyhetsbrevet vårt.
    Hvis du abonnerer på nyhetsbrevet vårt, tilføyer vi navnet og e-postadressen din til e-postlisten for nyhetsbrevet vårt, som administreres av Mailchimp.

 

Innsamling av opplysningene dine og hvordan vi bruker dem

Vi bruker de innsamlede personopplysningene til følgende formål:

  • For å oppfylle vår avtale med deg. For å oppfylle våre forpliktelser som bygger på enhver kontrakt som er inngått mellom deg og oss, og for å kunne tilby deg informasjonen og tjenestene du etterspør, inkludert håndtering av forespørsler, henvendelser eller klager fra deg. For å utvikle og håndtere en konkurranse eller kampanje som du kan ha deltatt i, for å gjennomføre kampanjen, og kontakte deg hvis du vinner. I tilfelle det er mulig å bestille produkter på nett, behandler vi disse opplysningene for å administrere og håndtere kjøpene dine. 
  • For våre legitime kommersielle interesser. Vi kan bruke personopplysningene dine (både aggregert og individuelt), som f.eks. kontaktinformasjonen, kontoinformasjon og elektroniske identifikasjonsdata, med det formål å markedsføre produktene og tjenestene våre og ta kontakt med deg i forbindelse med markedsføring eller andre kommersielle formål hvis du er en eksisterende kunde. Vi kan også bruke personopplysningene dine til å analysere og forbedre kvaliteten på produktene og tjenestene våre, samt til å forstå deg som kunde og gi deg en bedre brukeropplevelse. Dette gjør oss i stand til å lage personlige profiler og vurdere hva som kan interessere deg, måle eller forstå effektiviteten av annonsene til deg og andre, samt til andre relevante annonseringsformål.

    Vi kan også bruke personopplysningene dine til andre legitime kommersielle interesser, f.eks. å generere aggregert statistikk om brukerne av tjenestene våre, for å hjelpe til med sikkerhet og svindelforebygging, for å administrere nettstedet vårt, for interne operasjoner (inkludert feilsøking, dataanalyse, testing, forskning, statistikk og undersøkelsesformål), for å støtte sikkerheten og integriteten til systemene våre (for eksempel forebygging av hacking, spamming osv.), for å tilby deg interaktive funksjoner i tjenestene våre, for å lette forretningsdriften vår, for å ivareta selskapets retningslinjer og prosedyrer, for å gjøre det mulig for oss å foreta selskapstransaksjoner som enhver fusjon, salg, avhendelse, omorganisering, overføring av eiendeler eller virksomheter, oppkjøp, konkurs eller lignende, eller for andre legitime forretningsformål som er tillatt i henhold til gjeldende lovgivning. 
  • Bruk av informasjon basert på ditt samtykke. Vi kan bruke personopplysningene dine til markedsføringskommunikasjon (basert på profilene dine) via e-post, SMS eller andre elektroniske midler, men vi gjør det bare hvis vi har mottatt ditt samtykke til det.  
  • For å overholde våre juridiske forpliktelser.
    All informasjon beskrevet ovenfor i avsnittet ”Hvilken informasjon samler vi inn om deg” kan brukes til å opprettholde forretningsregistre, til å etterkomme juridiske forespørsler fra offentlige myndigheter og til å overholde gjeldende lover og forskrifter eller andre juridiske forpliktelser.

 

Datainnsamling om barn

Vi tillater ikke barn å registrere seg på nettstedet vårt når de er umyndige. Foreldrene må samtykke i at barna deltar i tjenestene og arrangementene våre, og det er noe vi vil be om.

 

Utlevering av informasjonen din

  • Andre selskaper i Accell Group eller tilknyttede selskaper i forbindelse med levering av produktene og tjenestene våre eller for interne formål som IT.
  • Tredjeparts tjenesteleverandører som leverer tjenester til oss, slik som webhotell, dataanalyse, betalingsbehandling, ordreoppfyllelse, informasjonsteknologi og relatert infrastruktur, kunde, e-postlevering, CRM, hendelsesadministrasjon, markedsføringsinformasjon, revisjon, svindeloppdagelse og tredjepartstjenester.
  • Tredjeparter underlagt ditt samtykke eller krav om innhenting av samtykke, for eksempel for å sende deg markedsføringskommunikasjon, i tråd med valgene dine hvis du har valgt slik deling.
  • Andre parter som vi mener er nødvendige for å overholde gjeldende lover, svare på henvendelser fra myndigheter, eller av andre juridiske årsaker, samt for å beskytte våre rettigheter.
  • I tillegg kan vi bruke eller videreformidle personopplysningene dine i tilfelle omorganisering, fusjon, salg, fellesforetak eller annen disponering av (deler) av virksomheten vår, eiendeler eller aksjer.

 

Andre nettsteder

Nettstedet vårt kan fra tid til annen inneholde lenker til og fra tredjeparts nettsteder, f.eks. nettstedene til partnernettverkene våre (som forhandlere som selger produktene våre), annonsører og tilknyttede selskaper. Hvis du følger en lenke til noen av disse nettstedene, skal du være oppmerksom på at disse nettstedene har sine egne personvernerklæringer, og at vi ikke aksepterer noe ansvar eller forpliktelse for disse nettstedene eller innholdet på dem. Sjekk personvernerklæringen til den relevante tredjeparten før du videreformidler personopplysninger til disse nettstedene.

 

Sosiale medier

Vi har profiler på ulike sosiale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn. Vær oppmerksom på at de har sine egne personvernerklæringer. Du finner ytterligere informasjon om hvordan de ulike sosiale mediene behandler personopplysninger i personvernerklæringene deres.

 

Verktøy og tjenester

Vi bruker forskjellige verktøy og tjenester på nettstedet vårt, for eksempel YouTube. Vær oppmerksom på at leverandørene av disse verktøyene og tjenestene har sine egne personvernerklæringer. Du finner mer informasjon om hvordan de behandler personopplysninger i personvernerklæringen til den aktuelle leverandøren.

 

Nyhetsbrev

Vi bruker en tredjepartstjeneste, Mailchimp, for å sende ut e-nyhetsbrevet vårt og for å administrere e-postlisten vår. Vær oppmerksom på at Mailchimp har sin egen personvernerklæring. Du finner mer informasjon om hvordan Mailchimp behandler personopplysninger i personvernerklæringen deres på: https://mailchimp.com/gdpr/

Når du melder deg på nyhetsbrevene våre ved å fylle ut påmeldingsskjemaet for nyhetsbrev, registrerer vi e-postadressen din, butikknavn og/eller kundenavn og kundenummer samt tidspunkt og dato for utfyllingen.
Det juridiske grunnlaget for å behandle opplysningene dine er samtykket ditt (art. 6 nr. 1 bokstav a i GDPR), der du samtykker til at vi sender deg nyhetsbrevet vårt ved å registrere deg som mottaker, noe du gjør ved å følge trinnene i registreringsskjemaet.

Hvert nyhetsbrev har en rask og enkel avmeldingslenke i bunnteksten. Når du melder deg av et nyhetsbrev, slettes dataene dine. Dessuten kan du også sende en e-post til: info@cycleservicenordic.com og be oss om å melde deg av.

Informasjon du sender inn for å abonnere på e-nyhetsbrevet vårt, vil bli lagret utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) på serveren til vår tredjepartsleverandør for e-postlister i USA. Du finner ytterligere informasjon om hvilken beskyttelse som brukes for å sikre informasjonen din når den overføres til lokasjoner utenfor EØS, i den delen av denne personvernerklæringen nedenfor som har overskriften ”Overføringer av personopplysningene dine til områder utenfor EØS”.

 

Forhandlere

Kunder kjøper i stor grad produktene og tjenestene våre via anerkjente forhandlere og andre videreforhandlere. Disse forhandlerne er uavhengige behandlingsansvarlige. Vi er ikke ansvarlige for håndteringen av kundedata til anerkjente forhandlere og andre videreforhandlere. Forhandlere og videreforhandlere videreformidler personopplysningene dine til oss i forbindelse med salg av produktene og tjenesten våre på deres eget ansvar (f.eks. for garantiformål), du finner ytterligere detaljer i personvernerklæringen deres.

 

Overføringer av personopplysningene dine til områder utenfor EØS

Vi lagrer informasjonen din innenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) eller land som har fått en afgørelse om adekvansbeslutning av EU-kommisjonen.
Der vi deler informasjonen din med selskaper med base utenfor (i) EØS eller (ii) land som ikke har en adekvansbeslutning, inngår vi standard kontraktsklausuler som er godkjent av EU-kommisjonen med den mottakende parten og sørger for å implementere ytterligere sikkerhetstiltak etter behov, f.eks. i tilfellet vår leverandør av e-nyhetsbrev, Mailchimp.

 

Hvor lenge beholder vi personopplysninger?

Vi behandler personopplysningene dine så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene vi samlet dem inn for, med mindre en lengre periode er nødvendig for å:

  • Oppfylle en lovbestemt oppbevaringsperiode eller annen gjeldende juridisk forpliktelse
  • Behandle personopplysningene dine i forbindelse med en juridisk prosedyre

For å sikre at personopplysningene dine blir fjernet innen rimelig tid, har vi implementert prosedyrer for sletting av data i henhold til den respektive aktiviteten.

 

Hvordan sikrer vi personopplysninger?

Beskyttelse av personopplysningene dine er svært viktig for Accell Group. Vi har implementert hensiktsmessige tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre at personopplysningene dine er forsvarlig sikret mot uautorisert eller ulovlig bruk, tilgang, utlevering eller utilsiktet eller urettmessig ødeleggelse og tap.

Vi gjennomfører tiltak for å begrense tilgangen til personopplysningene dine til de personene som trenger å ha tilgang til dem for ett av formålene som er angitt i denne personvernerklæringen. Videre sikrer vi kontraktsmessig at enhver tredjepart som behandler personopplysningene dine, også beskytter personopplysningene dine i tråd med gjeldende personvernlovgivning og i tråd med denne personvernerklæringen.

Hvis du har spørsmål i denne forbindelse eller mistenker misbruk, kan du sende en e-post til: info@cycleservicenordic.com.

 

Dine rettigheter

Du har følgende rettigheter i forhold til personopplysningene vi har om deg:

  • Rett til innsyn
    Du har rett til å be om tilgang til personopplysningene dine. For eksempel har du rett til å få utlevert visse opplysninger om behandling av personopplysninger samt tilgang til disse personopplysningene. Vær oppmerksom på at denne retten er underlagt unntak. 
  • Rett til retting
    Hvis personopplysningene vi har om deg er unøyaktige eller ufullstendige, har du rett til å be om å få dem rettet.
  • Rett til sletting
    I visse tilfeller kan du be oss om å slette eller fjerne personopplysningene dine, for eksempel når vi ikke lenger trenger dem, eller hvis du trekker tilbake samtykket ditt (der det er aktuelt).
  • Rett til å begrense behandlingen
    I visse tilfeller kan du be oss om å begrense behandlingen av personopplysningene dine, for eksempel når du bestrider nøyaktigheten av disse personopplysningene eller du protesterer mot behandlingen vår.
  • Rett til dataportabilitet
    Du har i visse tilfelle rett til å få utlevert personopplysningene du har gitt oss (i et strukturert, vanlig brukt og maskinlesbart format) og til å gjenbruke dem andre steder, eller be oss om å overføre disse til en tredjepart som du har valgt.
  • Rett til å protestere
    Du kan be oss om å slutte å behandle personopplysningene dine, og i så fall vil vi avslutte behandlingen hvis:
    -vår behandling av personopplysningene dine er basert på våre egne eller andres legitime interesser, bortsett fra i tilfeller der vi kan påvise tvingende juridiske grunner for behandlingen
    -vi behandler personopplysningene dine for markedsføringsformål.
  • Rett til å trekke tilbake samtykke
    Hvis vårt juridiske grunnlag for behandling av personopplysningene dine avhenger av ditt samtykke (eller uttrykkelige samtykke), har du rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst. Vær imidlertid oppmerksom på at tilbaketrekkingen av samtykket ditt ikke påvirker lovligheten av den behandlingen av personopplysningene dine som har foregått forut for tilbaketrekkingen.
  • Rett til å klage til tilsynsmyndigheten
    Hvis du er bekymret for noen aspekter ved personvernpraksisen vår, inkludert måten vi har håndtert personopplysningene dine på, kan du melde dette til din lokale tilsynsmyndighet

    Det norske tilsynsorganet er ”Datatilsynet”.
    Du finner mer informasjon på: www.datatilsynet.no

Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte rettighetene kan være begrenset hvis vi har en mer tungtveiende interesse eller juridisk forpliktelse til å fortsette å behandle personopplysningene.

  

Kontakt og klager

Det primære kontaktpunktet for alle spørsmål i forbindelse med denne personvernerklæringen, inkludert registrerte personers forespørsler om å utøve sine rettigheter, er våre lokale personvernambassadør. Personvernambassadøren kan kontaktes på følgende måte:

E-post: ak@cycleservicenordic.com
Telefon: +45 6599 2411

Postadresse:
Cycle Service Nordic ApS
Emil Neckelmanns Vej 6
5220 Odense SØ
Danmark

Hvis du har en klage eller bekymring om hvordan vi bruker personopplysningene dine, ber vi deg kontakte oss i første omgang, så vil vi forsøke å løse problemet så raskt som mulig.

 

Status for denne personvernerklæringen

Denne personvernerklæringen kan bli revidert fra tid til annen. Enhver endring vil være gjeldende på tidspunktet for publisering på nettstedet.

 

Gjeldende versjon: Versjon 3.0 / Revisjon 001 – Mars 2023